...

Virtual Riot, Andy C, Camo & Krooked, Luude en DnB-gigant Hedex op Rampage Weekend in Antwerps Sportpaleis

Virtual Riot C e.a op Rampage Weekend

Virtual Riot, Andy C, Camo & Krooked, Luude en DnB-gigant Hedex op Rampage Weekend in Antwerps Sportpaleis. Ook Belgium’s finest Murdock, Used en Andromedik  moddervette line-up op het Rampage weekend 2025 – 21 + 22 februari 2025. Met de Europese live primeur van MELLODEATH (collab Marshmello en SVDDEN DEATH) op zaterdag 22 februari 2025, had Rampage de lat voor hun volgende weekendje Sportpaleis al meteen erg hoog gelegd. Nu de volledige line-up bekend is en ook de ticketverkoop voor jaargang zestien van ‘The Biggest Drum-‘n-Bass & Dubstep Party in the Universe’ in Antwerpen van start is gegaan, zullen de Rampage soldiers helemaal loco gaan.

Virtual Rot Rampage weekend deelnemers (0)

Internationale wereldtoppers

De Duitse klepper Virtual Riot staat algemeen bekend als één van de meest vooruitstrevende en innoverende dubstep-producers. Ook de visuals die hij gebruikt in zijn sets zijn vaak ongeëvenaard. Net als bij MELLODEATH is de Europese primeur van zijn speciale live show weggelegd voor Rampage Weekend 2025! Met Andy C verwelkomt Rampage op vrijdag 21 februari dan weer een ware drum-‘n-bass mastermind. De Britse dj-producer en medeoprichter van het legendarische RAM Records wordt door de fans en kenners beschouwd als het absolute neusje van de zalm onder de drum-‘n-bass dj’s en staat garant voor een vette party.

Virtual Riot Rampage weekend deelnemers

Camo & Krooked

Nog een wereldact en Rampage-favoriet om naar uit te kijken is het Oostenrijkse duo Camo & Krooked. Nadat ze bij de vorige edities zowel het Sportpaleis als Kristalpark Lommel tijdens Rampage Open Air platspeelden, gaan Reinhard ‘Camo’ Rietsch en Markus ‘Krooked Wagner deze keer back to back met de Australische DnB-hitmaker Luude. Luude scoorde in 2021 een wereldhit – die nog steeds overal te horen is – met zijn DnB-remix van de Men at Work-classic ‘Down Under’.

MELLODEATH

Was het op zaterdag 22 februari al duimen en vingers aflikken met MELLODEATH, dan legt de Britse DnB-gigant Hedex er nog een dikke laag lekkers bovenop. Na zijn recent uitverkochte ‘My Home Is The Rave’-feestje in The Artcube in Gent, betreedt Hedex op zaterdag 22 februari wederom het Rampage-podium om zijn Belgische fans te verwennen met een allesverslindende show.

Virtual Riot Rampage weekend sfeerbeeld

Belgium’s finest

Zoals steeds ook het nodige Belgische geweld tijdens het Rampage Weekend. Met een exclusieve live set van Used, vol energieke beats en gespeeld op diverse instrumentenvaandeldrager Murdock die wederom het beste van zichzelf zal geven en het jonge geweld Andromedik, die uitpakt met een visueel spektakel tijdens zijn set, tekent de fine fleur van de Belgische bass-scene alvast present. Uitkijken wordt het zeker ook naar Atmos b2b Robitos, Cuvurs b2b Parra Mier b2b Skamm en onze eigenste Idle Days die b2b gaat met noorderbuur Dux ’n Bass.

Met ook nog o.a. Liquid Stranger, Black Sun Empire, Gladde Paling, Eprom en Emily Makis, kondigt een episch feestje zich aan! De nieuwe editie van Rampage vindt plaats op 21 en 22 februari 2025 in Sportpaleis Antwerpen.
Tickets zijn nu te koop via rampage-weekend.eu

Foto’s: House Of Entertainment.

Dagticket: €59,99
Combiticket: €109,99
(incl. administration fees)