...

Jo Vally krijgt op zaterdag 26 oktober 2024 zijn Schlagerfestival-ster uitgereikt in Bobbejaanland. Die dag worden er nog 3 nieuwe (top) artiesten toegevoegd aan de line-up waarvan er 2 aanwezig zullen zijn

Jo Vally krijgt Schlagerfestival-ster

Jo Vally krijgt op zaterdag 26 oktober 2024 zijn Schlagerfestival-ster uitgereikt in Bobbejaanland. Die dag worden er nog 3 nieuwe (top) artiesten toegevoegd aan de line-up waarvan er 2 aanwezig zullen zijn. Na De Romeo’s, Laura Lynn, Christoff, Willy Sommers, Yves Segers, Bart Kaëll, Kürt RogiersLindsay en Sam Gooris is hij de 10de artiest die met een Schlagerfestival-ster vereeuwigd wordt aan de hoofdingang van de Hasseltse Trixxo Arena op de inmiddels bekende Walk of Fame van Het Schlagerfestival. Jo krijgt deze onderscheiding omdat hij volgend jaar al voor de 5de keer te gast is.

Jo Vally Wild Wild West

Bobbejaanland

Niet in Hasselt, maar wel in het bekende pretpark Bobbejaanland in het Kempense Lichtaart krijgt Jo Vally, op zaterdag 25 oktober 2024, zijn Schlagerfestival-ster uitgereikt. Volgend jaar is Wild Wild West het centrale thema van Het Schlagerfestival, waardoor het themapark van wijlen Bobbejaan Schoepen ideaal is als locatie. Op deze plek vind je typerende attracties en voel je effectief ook nog zelf de sfeer van het wilde westen. Naast de uitreiking van de Schlagerfestival-ster aan Jo Vally zijn er die zaterdagvoormiddag nog twee gastartiesten aanwezig die de line-up van Het Schlagerfestival verder aanvullen. Let op: we maken die zaterdag in totaal 3 nieuwe namen bekendinclusief 2 absolute topnamen.

Wild-Wild-West Schlagerfestival 2025 artiesten