...

Christoff nodigt Lindsay en René Froger uit in de Lotto Arena

Christoff nodigt Lindsay en René Froger uit

Christoff nodigt Lindsay en René Froger uit in de Lotto Arena. Op zaterdag 9 november 2024 kan je in de Antwerpse Lotto Arena terecht voor ‘Christoff 3.0 XXL’, hét jubileumconcert waarmee Christoff meer dan 30 jaar carrière viert. Samen met zijn liveband brengt hij niet alleen zijn grootste hits, zoals ‘Sweet Caroline’, ‘Zeven Zonden’ en ‘Een Ster’, hij nodigt ook enkele gastartiesten uit.  Wie absoluut niet mochten ontbreken zijn zus Lindsay en de populaire Nederlandse Topper René Froger (‘Alles Kan Een Mens Gelukkig Maken’, ‘Just Say Hello’, e.v.a.). Dat is niet alles, want er komen ook nog twee muzikale vrienden langs die een verrassing blijven voor de fans. Na zijn inmiddels legendarische ontmoeting met de paus en het optreden dat hij bij diens vertrek gaf met het kinder- en jeugdkoor Scaletta, kijkt Christoff uit naar zaterdag 9 november 2024.

Christoff nodigt Lindsay en Rene Froger uit

De Lotto Arena

Dat is het moment waarop hij voor het eerst een groots soloconcert geeft in de Lotto Arena. Samen met zijn muzikanten wordt het een verrassende avond op Antwerpse bodem, want naast zijn hits brengt Christoff ook muzikaal verborgen pareltjes en komen er een paar leuke gastartiesten langs. In totaal komen er vier gasten langs, waarvan twee absolute verrassingenvoor het publiek. Twee kleppers die een goede band hebben met Christoff, maar die je niet meteen zou verwachten. Daarnaast zijn er nog twee topnamen die de populaire zanger nu al bekendmaakt: Lindsay en René Froger. “Met Lindsay bracht ik al een paar succesvolle duetten uit zoals ‘Ik Geef Je Wat Ik Geven Kan’‘Liefde Is Meer Dan Een Woord’, ‘We Nemen Elkaar Zoals We Zijn’ en ‘Kom In Mijn Armen’. De voorbije zestien jaar heeft Lindsay haar eigen, succesvolle solocarrière uitgebouwd.

René Froger

Zes jaar geleden kreeg ze daarvoor nog een award voor de verkoop van meer dan 100.000 cd’s in Vlaanderen. ‘Naast de sterke band die we al van kindsbeen hebben ben ik uiteraard ontzettend trots op mijn zus en blij dat ze over enkele weken van de partij zal zijn op mijn eerste grote soloconcert”, zegt Christoff enthousiast. Naast Lindsay is ook de Nederlandse Topper René Froger op 9 november van de partij in de Lotto Arena. In een enthousiast filmpje blikt de populaire Froger, bekend van talrijke hits zoals o.a. ‘Just Say Hello!’ ‘This Is The Moment’ en het legendarische ‘Alles Kan Een Mens Gelukkig Maken’, vooruit naar dat optreden. “René is en blijft een topartiest en met hem erbij weet je dat het een leuke avond wordt. Hij heeft een typisch stemgeluid waarmee hij mensen raakt. Ik kijk uit naar zijn komst”, zegt Christoff.

Tickets voor ‘Christoff 3.0 XXL’ op zaterdag 9 november 2024 in de Antwerpse Lotto Arena bestel je op www.ticketkopen.eu. Het wordt een avond vol muziek, ambiance en grote verrassingen.