...

Terug naar de gloriedagen van TMF met podcast Walk of Fame en boek The Talent Factory

Terug naar de gloriedagen van TMF

Terug naar de gloriedagen van TMF met podcast Walk of Fame en boek The Talent Factory. In aanloop naar de langverwachte terugkeer van de TMF Awards op donderdag 31 oktober 2024 in Antwerp Expo, live te zien overigens op Pickx+ en Pickx Showcase, worden er deze maand alvast twee heerlijke voorgerechtjes geserveerd die doen hunkeren naar de gloriedagen van TMF. In de podcast ‘Walk of Fame’, die je vanaf 10 oktober 2024 kan beluisteren, gaat voormalig TMF-VJ Sofie Engelen in gesprek met bekende artiesten van toen en nu over de impact die TMF had op de muziekcultuur en hun eigen carrière. Het boek The Talent Factory bundelt exclusieve verhalen, nostalgische foto’s en persoonlijke getuigenissen van artiesten en VJ’s over het ontstaan van TMF. Dit boek van de hand van Len Doens, voormalig programmadirecteur van TMF, is vanaf maandag 21 oktober 2024 te koop.

Terug met Leo Doens en Frank Verstraeten

Walk of Fame

In de podcast Walk of Fame worden luisteraars doorheen 10 afleveringen terug meegenomen naar de jaren ’90, een periode waarin TMF het epicentrum was van de pop- en rockcultuur in Vlaanderen. Onder leiding van voormalig VJ Sofie Engelen komen bekende artiesten van toen en nu aan het woord: Joost Zweegers (Novastar), Maurice Engelen (Praga Khan), Sean Dhondt (Nailpin), Karoline Kamosi (Leki), Roos Van Acker (Eden), Jessy (McKenzie), VJ Evi Hanssen en Nicolas Van der Veken (Janez Detd.). De gesprekken zijn een nostalgische blik terug, maar ook een eerbetoon aan de impact die TMF had op de muziekcultuur en hun persoonlijke carrières. Ze nemen de luisteraar mee doorheen de hoogtepunten en hobbelige periodes in hun loopbaan. De podcast is te beluisteren op o.a. Spotify en Apple Music vanaf donderdag 10 oktober 2024.

Terug met Sofie Engelen

The Talent Factory

Het boek The Talent Factory bevat unieke, emotionele en waargebeurde verhalen van o.a. artiesten en VJ’s, zoals Evi Hanssen en voormalig programmadirecteur van TMF en auteur van het boek Len Doens. Naast persoonlijke getuigenissen en een compleet beeld van het ontstaan van de iconische muziekzender, biedt het boek terug een rijke collectie van sprekende en nostalgische foto’s, die de sfeer van ‘back in the days’ perfect weergeven. Het visuele en literaire meesterwerk is te koop vanaf maandag 21 oktober 2024 via o.a. de website tmfawards.tv en biedt de perfecte aanvulling op de podcast Walk of Fame. Een ware must-have voor de échte TMF-Generation!

Terug met boek The Talent Factory

SEAT TMF Awards

De trip down memory lane kan dankzij het boek en de podcast terug ingezet worden, maar het echte hoogtepunt voor de revival van TMF zijn de SEAT TMF Awards op donderdag 31 oktober 2024. Dan, op Halloween, wordt Antwerp Expo terug helemaal als vanouds omgetoverd tot de iconische Zillion-discotheek en wordt het muziekevenement nieuw leven ingeblazen. O.a. East17NovastarPraga KhanHooverphonicJasper Steverlinck, Jelle Van Dael en Evi Goffin, Jessy van The MacKenzie, Sean Dhondt van Nailpin, Janez Detd., Jan Vervloet, Gabriel Rios, Emmy d’Arc, Gene Thomas, Kate Ryan, Eden met Roos Van Acker, Da Rick en Gustaph geven kleur aan de show. ‘Proximus Presents: SEAT TMF Awards’ is volledig live en exclusief te zien op Pickx+ en Pickx Showcase. Meer info en tickets via www.tmfawards.tv.

Terug naar de gloriedagen van TMF met podcast Walk of Fame en boek The Talent Factory - Logo Seat TMF Awards

Foto’s: House Of Entertainment.