...

De Schorre wordt groot sprookjesbos voor ‘Sprookjeswandeling’

De Schorre als sprookjesbos

De Schorre wordt groot sprookjesbos voor ‘Sprookjeswandeling’. Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Boom is in de zomer voor vele festivalgangers wereldwijd een absolute droomwereld, maar in de winter van 2024 wordt de groene oase in het hart van de Rupelstreek letterlijk omgetoverd tot het Grote Sprookjesbos voor jong en oud. Vanaf 14 december openen De Schorre, Deep Bridge en La Volta de poorten voor ‘Er Was Eens… een Sprookjeswandeling’, een interactieve sprookjes- en belevingswandeling die je meeneemt op een betoverend avontuur voorbij je verbeelding, met als bestemming het Grote Koninklijke Bal in het Sprookjesbos.

De Schorre Sprookjeswandeling

Ontmoet allerhande sprookjesfiguren

Ontmoet prinsen en prinsessen, feeën, ridders, koningen, tovenaars en foute schoonmoeders. Luister naar de aanwijzingen van Roodkapje, pas op voor de Heks van Hans en Grietje, geniet van een theekransje met Alice en de Mad Hatter in Wonderland, ga de uitdaging aan met de vrijbuiters van Robin Hood en passeer de Draak van Doornroosje die het pad naar de balzaal bewaakt.De prachtige wandelroute is geschikt voor het hele gezin, met sprookjesverhalen voor kinderen en een vleugje nostalgie voor de volwassenen.

Aandacht voor de magie en de originele vertellingen

“Net zoals bij onze sprookjesmusicals in het theater, hebben we veel aandacht voor de magie en de originele vertellingen. We vertellen een verhaal dat zich voor de neus en rondom de bezoekers afspeelt, terwijl ze wandelen langs feeërieke sprookjesdecors en de sprookjesfiguren ontmoeten. Meer dan 40 acteurs, actrices en figuranten brengen de sprookjesfiguren tot leven. We maken gebruik van een systeem waarbij iedereen een eigen hoofdtelefoon krijgt en je het verhaal dus in de beste omstandigheden kan volgen. De bezoeker zal – anders dan in het theater – zelf in de betoverende wereld stappen en deel uitmaken van het verhaal.”
– Deep Bridge –

HET VERHAAL

De koning organiseert zijn Grote Koninklijke Bal in het Sprookjesbos, en jij bent uitgenodigd. Om het bal te bereiken, moet je eerst een avontuurlijke tocht door het Sprookjesbos vol magie en uitdagingen volbrengen. Het bos zit vol verrassingen: sommige magische wezens helpen je met aanwijzingen, terwijl anderen je proberen te misleiden. Niets is wat het lijkt en uiteindelijk leidt een reis vol magie en obstakels je naar het Koninklijke Bal, waar je hartelijk wordt ontvangen door de koning, de hofhouding en prinsessen. Durf jij het aan om het Sprookjesbos te betreden, de uitdagingen aan te gaan en het bal te bereiken? Welkom in een wereld waar dromen werkelijkheid worden! Sprookjes bestaan!

HET VERHAAL START THUIS

De ‘Sprookjeswandeling’ is meer dan een event. Op 1 december gaat de website ‘Sprookjes Bestaan’ online. Op die website zullen de bezoekers al ondergedompeld worden in de beleving van het Sprookjesbos. Je zal danspasjes aangeleerd krijgen voor het grote bal, je kan muziek downloaden, je toverstaf en kroon knutselen, en je leert de toverspreuken die nodig zijn om de uitdagingen van het Sprookjesbos te trotseren! We verlangen allemaal naar buitengewone ervaringen die onze verbeelding prikkelen. Deze magische theaterwandeling belooft precies dat te doen, dus trek je wandelschoenen aan, neem vrienden en familie mee en laat je meevoeren naar een wereld waar dromen werkelijkheid worden!

De Schorre Sprookjeswandeling

Tickets & info ‘Er Was Eens… een Sprookjeswandeling’: deepbridge.be

!! Lanceringskorting !!
Geniet tot en met 23 oktober 2024 van -15% korting per ticket