...

Rampage pakt uit met Europese primeur

Rampage pakt uit

Rampage pakt uit met Europese primeur: EDM-zwaargewichten Marshmello en SVDDEN DEATH komen met bass-supergroep MELLODEATH naar Antwerps Sportpaleis. Op 21 en 22 februari 2025 opent het Antwerpse Sportpaleis weer de deuren voor Rampage. Met een wereldwijde naam en faam als ‘The Biggest Drum-‘n-Bass & Dubstep Party in the Universe’, is het aan zijn status verplicht om uit te pakken met een duizelingwekkende affiche en voor deze zestiende jaargang gaan ze dan ook next level. De ticketverkoop voor het feestje start op 22 oktober om 14u en de volledige line-up wordt dan ook bekendgemaakt, maar met MELLODEATH kan Rampage 2025 alvast uitpakken met een felbegeerde, Europese primeur.

Rampage 2023

Krachten bundelen

Wereldster Marshmello en bass-meester SVDDEN DEATH bundelen krachten MELLODEATH is het muzikale kindje van de Amerikaanse dj’s en producers Marshmello en SVDDEN DEATH. Marshmello verwierf wereldfaam door zeer succesvolle samenwerkingen met supersterren als Khalid (Silence, 2017), Selena Gomez (Wolves, 2017), Anne-Marie (Friends, 2018), Bastille (Happier, 2018), Halsey (Be Kind, 2020), Jonas Brothers (Leave Before You Love Me, 2021), Farruko (Esta Vida, 2023) en P!NK & Sting (Dreaming, 2023). SVDDEN DEATHéén van ’s werelds beste bass-producers, groeide na doortochten in het Sportpaleis en de ‘Open Air’-editie in Lommel uit tot een absolute Rampage-publieksfavoriet.

Rampage MELLODEATH (Marshmello & SVDDEN DEATH) 2024

Festivals wereldwijd

Met zijn high-energy dubstep en riddim-sets begeestert en verovert hij keer op keer de liefhebbers in clubs en op festivals wereldwijd. Marshmello, die een verleden in dubstep heeft, gaat door de samenwerking met SVDDEN DEATH en de sets van MELLODEATH back to his roots. Wat oorspronkelijk begon met een paar collabs tussen beiden en een B2B-set op EDC Las Vegas 2023, groeide ondertussen uit tot de hotste bass-supergroepMELLODEATH verovert stormenderhand de drum-‘n-bass & dubstepwereld en krijgt z’n Europese live primeur op zaterdag 22 februari in Antwerpen tijdens Rampage in het Sportpaleis.

De nieuwe editie van Rampage vindt plaats op 21 en 22 februari 2025 in Sportpaleis Antwerpen.

Tickets vanaf 22 oktober 2024 (14u) te koop via rampage-weekend.eu

Dagticket: €59,99
Combiticket: €109,99
(incl. administration fees)