...

Lars Verstraete ‘Meer Voor Jou’

Lars Verstraete stelt Meer Voor Jou

Lars Verstraete wil ‘Meer Voor Jou’: “Dat de song hetzelfde gevoel uitademt als  Maksim en Hanna Mae hun Zomerhit vind ik een groot compliment!” Wat een zomer was het voor Lars Verstraete. De 28-jarige Sint-Niklaase singer-songwriter was één van de blikvangers op de Parkies-concerten, waar hij met zijn gesmaakte optredens heel veel zieltjes won. Dat laatste deed hij ook al met de akoestische sessies die hij deelde op zijn sociale media én de geslaagde singles ‘Vogelvrij’ en ‘Blijf Bij Mij’. Met zijn gloednieuwe single ‘Meer Voor Jou’, die verscheen op zijn eigen LV Productions-label, gaat de sympathieke Verstraete nog een stapje verder. “Het is inderdaad weer een frisse, moderne popsong. Blijkbaar ademt hij het gevoel uit van Maksim en Hanna Mae hun Zomerhit ‘Ik Wil Dat Je Liegt’, wat trouwens een mooi compliment is. Ik mocht al een paar keer het voorprogramma van Maksim verzorgen, een toffe kerel die mensen inspireert.

Lars Verstraete Meer Voor Jou

Gwen Dhanis

Never change a winning team, dacht Lars Verstraete en dus werkte hij voor zijn nieuwe single ‘Meer Voor Jou’ opnieuw samen met Gwen Dhanis, de jongeman die meeschreef aan ‘Vogelvrij’ en ‘Blijf Bij Mij’, zijn twee vorige singles. “Onder de nickname ‘Jay-J’ kende Gwen al internationaal succes als voormalige winnaar van TMF The Project. Zelfs in China heeft hij met zijn nummers succes. Als wij samen schrijven, ontstaat er een creatieve chemie die zorgt voor schone dingen”, zegt Lars lachend. “’Meer Voor Jou’ gaat over een gevoel dat veel mensen vandaag de dag wel zullen herkennen. Ben ik dan niet goed genoeg misschien, want eigenlijk wil ik meer zijn voor jou. Daarover gaat het dus in een nummer dat niet autobiografisch is, maar wel herkenbaar.

FabioW

Extra kers op de taart is de heerlijke productie die Remi De Roeck van Anders Media, de man achter het succes van o.a. FabioW (‘Ik Had Koud’ (brr brr)). “Hij voelde perfect aan wat ‘Meer Voor Jou’ nodig had om een sterke popsong te worden. Zijn magische vingers zorgen voor een gigantische meerwaarde, waardoor het nummer helemaal klinkt zoals ik het in mijn hoofd had. Het is een radiovriendelijke song, maar je kan hem ook eindeloos op repeat zetten. Ja, ik ben heel blij met het eindresultaat en de grote stappen voorwaarts die we hiermee weer mogen zetten. Ik vind het geweldig om op het podium te staan en mensen te raken met mijn liedjes. Dat is wat ik nog heel lang wil doen.

De nieuwe single ‘Meer Voor Jou’ van Lars Verstraete verscheen op LV Productions en is digitaal beschikbaar. Lars zorgde samen met Cato Vercammen ook nog voor een opvallende videoclip die hij zelf regisseerde en die je op zijn YouTube-kanaal en social media, vanaf 2 oktober, kan ontdekken.