...

DE SCHAAR ERIN is er klaar voor om naar Theater Elckerlyc te trekken

DE SCHAAR ERIN is er klaar voor

DE SCHAAR ERIN is er klaar voor om naar Theater Elckerlyc te trekken o.l.v. regisseur Frank De Kaey. Vrijdag 27 september trekt de cast van DE SCHAAR ERIN de deur dicht van de repetitieruimte in Puurs en verhuizen ze voor de generale week naar Theater Elckerlyc in Antwerpen voor de interactieve komedie De Schaar Erin, onder leiding van regisseur Frank De Kaey. De cast, bestaande uit toppers zoals Dirk Van Vooren, Christophe Stienlet, Helle Vanderheyden, David Cantens, Vicky Florus en Patrick Onzia, bereidt zich volop voor om het publiek binnenkort te trakteren op een unieke theaterervaring in Theater Elckerlyc in Antwerpen vanaf 4 oktober.

De Schaar Erin lezing cast

INTRIGEREND EN UITDAGEND CONCEPT

Het concept van De Schaar Erin, waarin het publiek tijdens de voorstelling vragen kan stellen en actief deelneemt aan het ontrafelen van een moordmysterie, blijft een daverend succes bij een breed publiek. De interactieve structuur zorgt voor steeds wisselende wendingen en meerdere mogelijke oplossingen, waardoor elke voorstelling uniek is. Dit ingenieuze format is al jarenlang een groot succes in het buitenland, en nu krijgt Vlaanderen de kans om te genieten van een volledig Vlaamse cast die zich aanpast aan de interactie en improvisatie vanuit de zaal.Kapsalon De schaar erin Dirk Van Vooren en Christophe Stienlet

verschillende, mogelijke vragen

De cast moet hard studeren tijdens de repetities, ze verwachten een kleine 60 volledig verschillende, mogelijke vragen van het publiek én het stuk kan op drie verschillende manieren aflopen in functie van die vragen… De impact van het publiek is dus cruciaal bij het oplossen van de moord. Sfeer gegarandeerd bij het publiek

DE LAATSTE LOODJES RICHTING DE PREMIERE

Vanaf volgende week verhuist de productie van de repetitieruimte in Puurs naar Theater Elckerlyc in Antwerpen, waar het decor vanaf maandag wordt opgebouwd. Onder de deskundige begeleiding van regisseur Frank De Kaey wordt de cast klaargestoomd voor een spetterende première op 4 oktober. De Schaar Erin belooft een avond vol spanning, humor en onverwachte plotwendingen, waarbij het publiek mee bepaalt hoe het verhaal eindigt.

Cast

  • Eddy Laureyssens: David Cantens
  • Tony Van Reet: Dirk Van Vooren
  • Nick Janssens: Christophe Stienlet
  • Mike Vertommen: Patrick Onzia
  • Barbara De Marke: Helle Vanderheyden
  • Eleonore Delrey: Vicky Florus

Periode: 4 oktober 2024 – 27 oktober 2024
Locatie: Theater Elckerlyc, Antwerpen
Regie: Frank De Kaey
Tickets: www.backstage-producties.be 

OOG VOOR MOBILITEIT RICHTING HET THEATER

Dit seizoen gaat Theater Elckerlyc, een trouwe partner van Backstage Producties,  een stap verder in het verbeteren van de mobiliteit voor hun publiek. Er is een nauwe samenwerking met de NMBS opgezet, waardoor het Bravo-ticket beschikbaar is. Dit ticket biedt reizigers een voordelig tarief voor hun treinreis naar het theater, wat niet alleen duurzaamheid stimuleert, maar ook een comfortabele en stressvrije ervaring voor de bezoekers garandeert. Bovendien beschikt het theater over meer dan 400 fietsparkeerplaatsen, wat fietsen als alternatief aantrekkelijk maakt.

Affiche kapsalon de schaar erin