...

René Karst lanceert nieuwe single ‘Sluitingstijd’, want de avond is nog lang niet voorbij

René Karst lanceert Sluitingstijd

René Karst lanceert nieuwe single ‘Sluitingstijd’, want de avond is nog lang niet voorbij! Het is sluitingstijd, de sirenes klinken, maar met hem voelt het alsof de avond pas begint! De populaire Nederlandse zanger, bekend van de megahit ‘Atje voor de sfeer,’ komt nu met zijn nieuwste feestknaller: ‘Sluitingstijd’. Een vrolijk en herkenbaar nummer dat de gezelligheid van het café tot bij je thuis brengt en je uitnodigt om er nog even te blijven hangen, zelfs als de lichten al zijn gedoofd.

Rene Karst Sluitingstijd

Nu de dagen korter worden en de behoefte aan warme, gezellige avonden groeit, weet René precies de juiste snaar te raken met zijn aanstekelijke nieuwe single. Met ‘Sluitingstijd ‘ viert hij de momenten waarop je eigenlijk naar huis moet, maar de sfeer simpelweg te goed is om te vertrekken. Of je nu met vrienden rond de bar hangt of thuis de avond rekt, René’s nieuwe nummer zorgt voor dat eindeloze feestgevoel, met een welgemeende ‘sorry voor de buurvrouw!’

De artiest verwijst met de uitspraak ‘Dos cervezas por favor’ in ‘Sluitingstijd’ subtiel naar Tom Waes en zijn Vlaamse klassieker ‘Dos Cervezas’. Op die manier slaat zijn nieuwe single een mooi bruggetje naar de Vlaamse cafécultuur, waar het, net als op Nederlandse bodem, draait om pleziervriendschap en een goed glas bier.

Of het nu ‘Atje voor de Sfeer’ of ‘Sluitingstijd’ is, met deze man weet je zeker dat de avond nog lang niet voorbij is. Integendeel. De man die bekendstaat om zijn energieke optredens en feestmuziek weet als geen ander hoe je een zaal op z’n kop zet. Met ‘Sluitingstijd’, zijn nieuwste partyknaller voegt hij weer een topschijf toe aan zijn uitgebreide feestrepertoire. Laat ons samen atten op de ‘Sluitingstijd’ die dankzij René Karst lekker op de schop gaat.

De nieuwe single van René Karst ‘Sluitingstijd’ is digitaal beschikbaar op alle streamingplatforms.