...

Facebookgroep ‘Drukke Mama’s’ behaalt de kaap van 100.000 leden

Facebookgroep ‘Drukke Mama’s’ 100.000 leden

Facebookgroep ‘Drukke Mama’s’ behaalt de kaap van 100.000 leden. De besloten Facebook-groep Drukke Mama’s, een online ontmoetingsplaats voor en door mama’s, heeft een indrukwekkende mijlpaal bereikt. Naast de 8ste verjaardag van de webshop, wordt op het hoofdkantoor in Houthalen-Helchteren vandaag ook het bereiken van 100.000 leden gevierd. “De laatste tijd kwamen er per week gemiddeld 1.000 leden bij. Het gaat heel hard”, vertelt een tevreden Kelly Cuppens. Drukke Mama’s behoort dankzij dit hoge ledenaantal bij de grootste gesloten Facebook-groepen van België.

Facebookgroep Drukke Mama's 100.000 leden

Drukke Mama’s werd in januari 2017 opgericht door Limburgse onderneemster Kelly Cuppens. Als hardwerkende vrouw en moeder van twee, weet ze uit eigen ervaring welke uitdagingen het moederschap met zich meebrengt. Met het oprichten van de Facebookgroep ‘Drukke Mama’s’ creëerde Kelly een netwerk van gelijkgestemde mama’s die elkaar helpen. Helpen met de kinderen, maar ook helpen met moeder zijn.

“Drukke Mama’s is niet alleen een platform waar mama’s ervaringen kunnen uitwisselen en elkaar ondersteunen in het dagelijks leven, het is vooral een hechte community en een waardevol vangnet van gelijkgestemden. Van praktische tips & tricks tot grappige anekdotes, en van tijd tot tijd een warm hart onder de riem. De groep biedt een veilige ruimte waar mama’s terecht kunnen. De focus ligt in dit verhaal voor één keer niet op het kind, maar wel op de sterke, onvermoeibare vrouw erachter.”
– Kelly Cuppens

Kelly Cuppens

Lid worden van de Facebookgroep kan via deze link.
De webshop kan je bezoeken via https://drukkemamas.be.