...

Modetips voor een avondje uit

Modetips

Modetips voor een avondje uit

Staat je agenda propvol met leuke avondjes uit, dan wil je er natuurlijk perfect uitzien. Hoe je zelf jouw eigen, unieke avondoutfit uitkiest, lees je hier.

Wanneer je de zoekterm avondkledij online intypt, kom je meestal uit bij mantelpakjes en avondjurken. Uiteraard is dit perfect voor speciale gelegenheden maar wat als je gewoon naar een fancy restaurant gaat dineren met vrienden? Hierbij alvast enkele tips als je op shoppingtrip gaat.

Stijlvol broekpak

Ben je iemand die altijd in broekpak op het werk verschijnt? Ga dan op zoek naar een jumpsuit en breng pittige details aan door een leuke merkriem, enkele modieuze kettingen die je decolleté benadrukken en een paar metallic laarsjes om je outfit volledig af te maken. Toch liever een broekpak? Durf dan al eens een gewaagder kleurtje of patroon te kiezen voor je avondoutfit.

Kleedjes kiezen

Ben je iemand die op het werk graag in jeans verschijnt maar zich voor een restaurantbezoek liever een andere look geeft? Grasduin dan zeker eens in je kleerkast. Ongetwijfeld vind je nog wel een leuk kleedje dat je misschien maar één of twee keer gedragen hebt en waarbij het zonde zou zijn mocht je het gewoon in de kast laten hangen. Wil je dat kleedje toch graag wat pimpen, investeer dan in leuke accessoires. Zo kun je een klassiek zwart kleedje helemaal upgraden door gouden oorbellen te kopen met leuke details. Oorbellen met parels of schitterende zirkonia zijn altijd een goed idee en blijven tijdloos. Op die manier is het zeker een goed idee om verschillende stijlen juwelen aan te schaffen zodat je naar hartenlust kunt combineren, afgestemd op elke gelegenheid.

Eigen stijl

Kies kledij uit die vooral past binnen je eigen stijl. Het fijnste aan je opkleden voor een restaurantbezoek is net dat je jezelf de tijd en ruimte gunt om te kiezen hoe jij er die avond wilt uitzien. Een nieuwe outfit kopen behoort zeker tot de mogelijkheden maar ga ook eens grasduinen in wat je al hebt. Maak nieuwe combinaties en creëer zo zelf een verrassende stijl die een indruk nalaat bij je vrienden.

Op tijd beginnen

Trek dus zeker voldoende tijd uit om je outfit te kiezen om te vermijden dat je last minute nog moet zoeken. Hang daarom je kledij al klaar, denk goed na over de accessoires die je zal dragen, lak je nagels op voorhand en zet je favoriete pumps klaar. Het is dé garantie op een geslaagde avond waarbij jij op-en-top jezelf bent en bovendien de show steelt! Go go, girl!

Afbeelding van Tiểu Bảo Trương via Pixabay