...

Broncko ft. Stéphanie Onclin, ‘Moon and Stars’

Broncko ft. Stéphanie Onclin

Broncko ft. Stéphanie Onclin, ‘Moon and Stars’. Broncko brengt met zangeres Stéphanie Onclin (The Voice) de nieuwe single ‘Moon and Stars’uit! Met de Limburgse Stéphanie Onclin uit Vroenhoven, bekend van haar deelname aan The Voice van Vlaanderen in 2012, strikte Broncko, het studioproject van Kris Ratiau, een fantastische zangeres voor de gloednieuwe single ‘Moon and Stars’. Het nummer, dat je ook terugvindt op hun recent verschenen studioalbum ‘Bloodrush’, neemt je zo mee op een dromerige reis tussen de sterren. Alex Callier (Hooverphonic) houdt van de korrel op Stéphanie haar stem waardoor ze klinkt als een heerlijke mix van Joss StoneAlison Moyet en Anouk.

 Broncko Moon and Star

Een pak ervaring

Met een pak ervaring, die ze de afgelopen jaren opdeed op de podia, groeide Stéphanie Onclin uit tot een vaste waarde. “Het lijkt wel of we ‘Moon and Stars’ op haar stemgeluid hebben geschreven”, zegt Kris Ratiau, de drijvende kracht achter het studioproject Broncko. De gepassioneerde singer-songwriter heeft ondertussen meer dan 20 jaar ervaring in de muziekwereld. Kris begon zijn carrière op jonge leeftijd. Zijn muziek werd snel opgepikt door onder meer Studio Brussel en MNM. Dat laatste gebeurde o.a. met ‘Short People’. De vele optredens met verschillende bands en bezettingen maken dat Kris heel wat live-ervaring gebruikt in de opnames en producties van de songs die hij uitbrengt.

Meer live spelen met Broncko

Met mijn passie voor de muziek en mijn opgebouwde ervaring is het de bedoeling om in de toekomst nog meer live te kunnen spelen met Broncko. Dat laatste doe ik samen met Bert Voordeckers, de man die Vlaanderen kent als Bettes en die in de allereerste reeks van The Voice van Vlaanderen derde werd. Ook al is hij ondertussen heel veel kilo’s kwijt, Bert heeft nog altijd zijn krachtige stemgeluid. Dat bewees hij onlangs toen hij opnieuw de finale bereikte van het tv-programma Sing Again.” Broncko is met de nieuwe single ‘Moon and Stars’, een song die onmiddellijk blijft plakken in je hoofd wegens heel herkenbaar en breed toegankelijk, klaar om in de stream- en radiolijsten opnieuw toe te slaan.

‘Moon and Stars’, de nieuwe single van Broncko ft. Stéphanie Onclin, kan u HIER beluisteren op alle grote streamingplatformen.