...

.Fen lanceert ‘Catch The World’ waarmee hij inspeelt op het moment en avontuur

.Fen met ‘Catch The World’

.Fen lanceert ‘Catch The World’ waarmee hij inspeelt op het moment en avontuur. Met de single ‘Make it’ en de albumsingle ‘Hero’ was .Fen al succesvol. Het muzikale avontuur krijgt een verlengstuk met ‘Catch The World’, een track waarbij hij jou uitnodigt om deel te nemen aan zijn nieuwe, wervelende muzikale avontuur. Met een onweerstaanbare groove en inspirerende tekst is .Fen zijn nieuwe single een muzikale ontdekkingstocht die je meetrekt in het enthousiaste muzikale verhaal van deze ijzersterke soloartiest.

 .fen-Catch The World

Album ‘Hero’

’Catch The World’, een song die je terugvindt op mijn album ‘Hero’, is er eentje die je uitnodigt om hét moment in dit leven te grijpen, je droom te leven en vooral ook de schoonheid van onze planeet te ontdekken. Het is een eerbetoon aan het reizen, aan het wonder van de natuur en de oneindige horizon die op ons wacht. Deze song, met een aanstekelijke melodie, is gemaakt om op te dansen en te dromen. Onderweg, thuis of met vrienden. Het maakt niet uit, want dit nummer zorgt meteen voor het perfecte gevoel”, zegt .Fen enthousiast.

Auteur-componist

Als je goed luistert naar ‘Catch The World’ ontdek je opnieuw invloeden van Stevie Wonder, Bruno Mars en Alicia Keys, artiesten die .Fen inspireren wanneer hij muziek maakt. Als auteur-componist heeft hij zich in zijn nieuwste single helemaal laten gaan, waardoor je kan genieten van de vocale samenzang en het ondersteunende gospelkoor, waardoor er een subliem refrein is ontstaan. De reggaestijl en de ondersteunende piano zorgen voor een extra toets aan het geheel en maken dat deze song direct in je oor blijft zitten.

De Hero-tournee is in volle gang!

.Fen blijft ook op het podium verbazen, want in de slipstream van de release van zijn album ‘Hero’ was ook zijn gelijknamige tournee de afgelopen maanden een absolute voltreffer. In Bergen, zijn geboorteplaats, gooide hij hoge ogen. Daarna volgden nog succesvolle optredens op o.a. de bekende Francofollies in Spa, maar ook in de Ardèche waar hij een massa van 5000 mensen in vuur en vlam zette. Net als bij Stromae en Angèle, is er voor .Fen buitenlandse aandacht.

Vlaanderen

Maar ook in Vlaanderen waar ze zijn songs omarmen: “Hero’ en ‘Proud’ zijn twee goede voorbeelden van nummers die hun weg vonden naar de nationale playlisten van o.a. Radio2, MENTPop en de regionale televisiezenders. Via sociale media krijg ik heel wat berichten uit Vlaanderen van mensen die mijn muziek goed vinden. We zijn aan het bekijken waar we zouden kunnen optreden. De Parkies-concerten? Waarom niet. Dat zou een mooie ervaring zijn en daar staan we zeker voor open”, zegt de zanger die weet hoe hij mensen moet raken. Dat laatste doet hij o.a. met de nieuwe single Catch The World’ die live ook één van de absolute smaakmakers is op de podia.

Streamingsucces

Met nu al 4 miljoen streams op de teller is .Fen met zijn nieuwste album ‘Hero’ op weg om het succes van alle nummers van zijn vorige plaat ‘Life Is So Beautiful’ (6 miljoen streams alltime) snel te evenaren. Op Spotify was de single ‘Hero’ goed voor meer dan 300.000 streams, het album ‘Hero’ ging over de kaap van de 700.000 streams.

Buitenland

Het gaat hard voor de Belgische artiest .Fen die ondertussen internationale promotie voert voor zijn ‘Hero’-album. “Onlangs werd ik geïnterviewd door iHeartRadio, dat is één van de meest invloedrijke Amerikaanse netwerkradio’s. Het doet deugd wanneer je muziek ook in het buitenland de erkenning krijgt die het verdient. Recent werd ik ook uitgenodigd voor ‘Du son dans mon salon’ in Parijs, waar ik bij enkele mensen thuis het album ‘Hero’s’ heb gespeeld in hun huiskamer (lacht). Dat was de perfecte plek om in een warme, intieme sfeer de nummers te spelen die je op de plaat terugvindt. Het was een heel leuke actie die opnieuw extra aandacht opleverde in de Franse media”, zegt .Fen.

‘Catch The World’ van .Fen is nu digitaal beschikbaar en terug te vinden op zijn ‘Hero-album, dat hij uitbracht op zijn eigen muzieklabel.

Catch The World, de nieuwe single van .Fen, kan u HIER beluisteren op alle grote streamingplatformen.