...

Laatste tv-optreden van ‘Get Ready!’ tijdens de SEAT TMF Awards

Laatste optreden Get Ready

Laatste tv-optreden van ‘Get Ready!’ tijdens de SEAT TMF Awards op donderdag 31 oktober 2024. Op donderdag 31 oktober 2024 is het zover: Antwerp Expo wordt omgetoverd tot de iconische discotheek Zillion en het publiek – de TMF Generation – reist mee terug in de tijd. De TMF Awards worden nieuw leven ingeblazen en het belooft een spectaculair feestje te worden. Optredens van de strafste artiesten van toen en nuclassics, hartverwarmende tributes, bakken throwbacks en veel awards. Dit alles natuurlijk onder toeziend oog van de VJ’s – oude bekenden en nieuwe gezichten. De terugkeer van de TMF Awards is op zichzelf al een legendarische gebeurtenis, maar deze wordt nog specialer gemaakt door een bijzonder laatste tv-optreden.

Get Ready in het wit

<h2>

Get Ready!, de populaire Vlaamse boyband uit de jaren ‘90, is deze zomer gestart met hun afscheidstournee. Na 30 jaar op de plankenelf nummer 1-hits, tal van awards, gouden en platina platen, en ontelbare avonturen, sluiten de heren het Get Ready! -hoofdstuk af. Een band van dat formaat vraagt om een afscheid van formaat. Tijdens hun tournee passeren ze op 31 oktober ook in Antwerp Expo voor de SEAT TMF Awards. De boys van Get Ready! gaan tot in april 2025 nog even door, maar dit optreden – live te zien op Pickx+ en Pickx Showcase – is wel meteen het laatste tv-optreden van de legendarische boyband.

De populaire Vlaamse boyband

“We kijken enorm uit naar ons optreden op de TMF Awards. Er ging in de nineties bijna geen TMF Showcase voorbij zonder dat wij er optraden. We blikken met een zeer warm hart en een liefde die diep, zo diep is (lachen) terug op die periode en de samenwerking met TMF, dus leek het podium van de TMF Awards ons ideaal voor het laatste tv-optreden van Get Ready!. We zijn klaar om nog één keer het feestje daar in vuur en vlam te zetten!”, aldus Jimmy Samijn en Koen Bruggemans van Get Ready!.

Logo TMF awards

SEAT TMF Awards

‘Get Ready!’ geeft natuurlijk niet als enige vorm aan de SEAT TMF Awards. Ook East17AI-zangeres Marcy CortegaNovastarPraga KhanHooverphonicJasper Steverlinck, Jelle Van Dael en Evi Goffin, Jessy van The MacKenzie, Sean Dhondt van Nailpin, Janez Detd., Jan Vervloet, Gabriel Rios, Gers Pardoel, Emmy d’Arc, Gene Thomas, Kate Ryan, Eden met Roos Van Acker, Da Rick en Gustaph geven er het beste van zichzelf. ‘Proximus Presents: SEAT TMF Awards’ gaat door op donderdag 31 oktober 2024 in Antwerp Expo. De show is volledig live en exclusief te zien op Pickx+ en Pickx Showcase. Meer info en tickets om het in levende lijve mee te maken via www.tmfawards.tv.