...

Sint in de Piste, nieuwe locatie heeft geen invloed op ticketverkoop

Sint in de piste al 10.000 tickets verkocht

Sint in de Piste, nieuwe locatie heeft geen invloed op ticketverkoop dat wordt bewezen door de verkoop van 10.000 tickets die reeds de deur uit zijn. Afgelopen zaterdag, 21 september 2024, ging een gloednieuwe editie in verkoop. ‘Het leukste Sinterklaasfeest van Vlaanderen’ had jarenlang zijn vaste stek op de Grote Markt. Door werkzaamheden is dat dit jaar niet mogelijk. De grootste circustent van Europa trekt daarom richting de terreinen van SYNTRA (Hoogkouter 1), eveneens in de stad met de grootste markt. Een locatie met als grote sterkte – naast de oppervlakte – de uitstekende bereikbaarheid. De bezoekers is dat duidelijk ook niet ontgaan. Op enkele dagen tijd zijn er reeds 10.000 tickets (!) de deur uit. De nieuwe locatie heeft dus duidelijk geen effect op het succes van het Sintfeest.

Sint In De Piste sint voor gordijn

 Topartiesten

Onder toeziend oog van de Heilige en zijn Pieten trekt een zorgvuldig uitgekozen delegatie topartiesten richting Sint-Niklaas, traditiegetrouw één van de blikvangers in de ‘Stad. 

. De magnifieke show combineert de kunsten van het klassieke circus met de hedendaagse en innovatieve skills van de artiesten en de productie. Gedurende twee weekends –zaterdag 23 en zondag 24 november, zaterdag 30 november en zondag 1 december – is het hele gezin welkom op de terreinen van SYNTRA voor een gloednieuwe en spectaculaire editie.

Sint in de piste

Absolute wereldacts

Uniek in Vlaanderen, maar een vaste waarde, is de verzameling absolute wereldacts. Naast het grote live circusorkest – zeer zeldzaam in zijn soort – en het vrolijke showballet, is het ook lachen geblazen met de Oostenrijkse clown, de schattige shetlandpony’s en lama’s. Ook het ooit jong aanstormend, maar intussen wereldwijd gelauwerd talent maakt zijn opwachting met duiven en honden. Er wordt ook gejongleerd, door de lucht gevlogen – door mensen, BMX’ers en drones (wereldwijde primeur!) – en anderen doen het volkomen onmogelijke met hun lichaam.

Sint In De Piste (Kaat Dumarey)

Sinterklaas

Natuurlijk is Sinterklaas ook weer van de partij. Hij houdt namelijk van avontuur. Voor elk probleem heeft Hij een oplossing, maar is de Sint ook zo’n held in de piste? Misschien zit er toch meer ‘artiest’ in hem dan we durven vermoeden…

Sint in de Piste (Sint

Het kinderfeest is te ontdekken op 23, 24, 30 november en 1 december 2024. De show, geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar, speelt telkens om 10u30, 14u en 17u en duurt 90 minuten zonder pauze. Tickets zijn vanaf nu te verkrijgen via: https://www.sintindepiste.be

Aankondiging Sint In de piste 2025

Foto’s: House Of Entertainment.