...

SIMON KEIZER ‘Zin In Het Leven’

Simon Keizer stelt voor: Zin In Het Leven

Simon Keizer heeft veel ‘Zin In Het Leven’ en in zijn theatertournee. Na ‘Zomaar Zomer’ en ‘Ik Zeg Het Te Weinig’ heeft hij nu veel ‘Zin In Het Leven’, een boodschap die hij meegeeft in zijn gelijknamige nieuwe single. Hij schreef de song samen met David Björk en co-writer en producer Andreas Moe. De track is tevens de officiële titelsong van de Nederlandse speelfilm ‘Rokjesnacht’ die op 3 oktober 2024 bij onze noorderburen in première gaat. Na een drietal try-outs start Simon Keizer op woensdag 12 februari 2025 met zijn gloednieuwe theatertournee ‘Ruimte’. Op donderdag 19 juni 2025 speelt hij in het Antwerpse Theater Elckerlyc zijn enige concert in België.

Simon Keizer Zin In Het Leven

6 uitverkochte afscheidsconcerten in Ahoy Rotterdam

Met 6 uitverkochte afscheidsconcerten in Ahoy Rotterdam namen Nick Schilder en Simon Keizer, jarenlang één van de populairste duo’s uit de Nederlandse muziekgeschiedenis, in april 2023 afscheid van het grote publiek. Met een massa gouden en platina onderscheidingen, awards en uitverkochte concerten in Nederland en Vlaanderen, kwam er na 17 succesvolle jaren een einde aan de muzikale samenwerking. Simon Keizer nam even de tijd en ruimte om tot zichzelf te komen. Na o.a. ‘Zomaar Zomer’ en ‘Ik Zeg Het Te Weinig’ verscheen recent de gloednieuwe single ‘Zin In Het Leven’, een song waarmee Simon dit najaar voor een positieve noot zorgt. “De tekst vertelt het verhaal over de weg omhoog, nadat er op de rem werd getrapt. Het gaat over de ruimte die er ontstaat nadat je jezelf rust hebt gegund. Dat dit nummer ook nog eens de officiële titelsong is van de film ‘Rokjesnacht’ die vanaf 3 oktober in de Nederlandse bioscopen in première gaat, is een extra kers op de taart.”

Ruimte

Met ‘Ik Zeg Het Te Weinig’ brengt Simon Keizer ons al op de juiste temperatuur voor zijn gloednieuwe theatertourneeRuimte’, die op woensdag 12 februari 2025 in het Nederlandse Noordwijk officieel in première gaat. Tot en met 20 juni 2025 vind je Simon in een veertigtal theaters in Nederland en Vlaanderen, met zijn half verhalende en half muzikale voorstelling. Op donderdag 19 juni 2025 kan je in het Antwerpse theater Elckerlyc terecht voor het enige optreden in ons land, het voorlaatste van de complete tour. “Met Nick & Simon hebben we ook een succesvol verleden in Vlaanderen. Niet alleen op verzoek van de fans, maar ook namens mezelf vind ik het prettig dat we met mijn muzikanten ook uitwijken naar het Antwerpse theater Elckerlyc, een zaal die qua omvang perfect past bij de muziek en de verhalen die ik met mijn publiek wil delen. Uiteraard staat ‘Zin In Het Leven’ op de setlijst.

De nieuwe single ‘Zin In Het Leven’ van Simon Keizer verscheen op CTM Music en is digitaal beschikbaar. Tickets voor het theaterconcert ‘Ruimte’ van Simon Keizer, op donderdagavond 19 juni 2025 in Elckerlyc Antwerpen, kan je reserveren op www.ticketkopen.eu