...

De Meir in Antwerpen wordt in stijl opgewarmd voor de SEAT TMF Awards!

De Meir in het teken van de SEAT TMF Awards

De Meir in Antwerpen wordt opgewarmd voor de SEAT TMF Awards! Op zaterdag 21 september 2024 werden de passanten op de Antwerpse Meir getrakteerd op leuke beats en een heerlijke portie nostalgie. Wie anders dan DJ Dimitri d’ Anvers was er te vinden ter hoogte van de Proximus Shop om samen met de TMF Generation herinneringen op te halen aan de iconische muziekzender. Een gigantische oldschool TV zorgde voor de juiste sfeer én beelden – een hele reeks memorabele TMF Throwbacks. Vanaf 12u30 werden elk uur de deuren van het balkon van de Shop opgegooid en zorgden TMF-icoon Jelle Van Dael en Celien Hermans afwisselend voor een mini-feestje met maximum impact.

De Meir TMF aandachtige toe

Discotheek Zillion

De muzikale City Attack stoomde Antwerpen alvast in stijl klaar voor de ‘Proximus Presents: SEAT TMF Awards’. Op donderdag 31 oktober 2024 komt het legendarische feestje na vele jaren terug naar de Antwerp Expo, die voor de gelegenheid wordt omgetoverd tot de beroemde discotheek Zillion. De bruisende en zonovergoten De Meir van Antwerpen gaf op 21 september 2024 de ideale setting voor een muzikale en energieke zaterdag op De Meir. Naast DJ Dimitri d’Anvers, die zorgde voor de gepaste beats, was een groot Tv-scherm te vinden ter hoogte van de Proximus Shop. De voorbijgangers werden er vanaf 10u getrakteerd op een heerlijke portie nostalgie met TMF Throwbacks.

De meir TMF Awards balkon

Iconische zender

Een zorgvuldig uitgekozen selectie topbeelden vanuit de tijd waarin de iconische zender de Vlaamse muziekindustrie overheerste en de bijpassende beats zorgden voor een mini-feestje met maximum impact dat zeker niet opgemerkt is gebleven. Maar dat was niet alles. Vanaf 12u30 zwaaide elk uur de balkondeuren van de Proximus Shop open voor een live verrassing. Naast ultiem TMF-icoon Jelle Van Dael, verscheen ook Celien Hermans op het balkon. Elk om beurt trakteerden de topartiesten de voorbijgangers op de beste TMF Classics. Enkele gelukkigen wonnen zelfs, door het raden van een 90’s ringtone, tickets voor de liveshow die op 31 oktober doorgaat in Antwerp Expo.

Logo TMF awards

DJ Dimitri d’ Anvers, Jelle Van Dael en Celien Hermans

Een trip down memory lane is altijd fijn, maar een pop-up party als dit gebeurt niet zomaar. DJ Dimitri d’ Anvers, Jelle Van Dael en Celien Hermans slaagden er volledig in om het Antwerpse publiek op de meir warm te maken voor de ‘Proximus Presents: SEAT TMF Awards’. Op donderdag 31 oktober 2024 – op Halloween dus – wordt de Antwerpse Expo volledig omgetoverd tot de legendarische Zillion. Niet alleen de bekende discotheek herrijst uit de as, maar het volledige concept wordt nieuw leven ingeblazen. Met de strafste artiesten van toen en nu, vertrouwde VJ’s, classics, hartverwarmende tributes en bakken throwbacks keert de TMF Generation terug in de tijd. Proximus Presents: SEAT TMF Awards’ is live te zien op Pickx+ & Pickx Showcase, maar kan ook fysiek bijgewoond worden. Tickets en info: https://tmfawards.tv