...

Erik Goris en Carry Goosens repeteren voor “De Cochonnet”.

Erik Goris en Carry Goosens repeteren

Erik Goris en Carry Goosens repeteren voor nieuwe voorstelling “De Cochonnet”, een stuk en regie van Frank Van Laecke. De voorbereidingen voor de nieuwe theatervoorstelling De Cochonnet zijn in volle gang. De geliefde Vlaamse acteurs Erik Goris en Carry Goosens werken momenteel intensief aan de teksten, en vanaf volgende week krijgen ze versterking van niemand minder dan regisseur Frank Van Laecke, die de repetities zal leiden om zowel de tekst als het spel naar een hoger niveau te tillen. De Cochonnet is te zien in de Zwarte Zaal van het Fakkeltheater vanaf 18 oktober. 

Erik Goris en Carry Goosens De Cochonnet repetitie

Frank Van Laecke kijkt uit naar deze samenwerking:

“Ik kijk er echt naar uit om met Erik en Carry het theater in te trekken en samen te werken  aan dit stuk. Hun jarenlange ervaring en vakmanschap brengen een unieke energie in de repetitieruimte, dat weet ik zeker. Ik kan niet wachten om samen op zoek te gaan naar de diepere lagen van het verhaal en dit tot leven te brengen op het podium. Eén ding staat vast: het wordt genieten.”

Erik Goris en Carry Goosens De Cochonnet dame met script

Korte inhoud van De Cochonnet

De Cochonnet neemt ons mee naar het hart van een klein, typisch Vlaams dorp, waar twee oude vrienden hun dagen doorbrengen met het spelen van petanque. Wat aanvankelijk een luchtig spel lijkt, onthult langzaam de diepere kwetsbaarheden van de mannen. Humor, nostalgie en aangrijpende momenten wisselen elkaar af in dit scherp geschreven stuk over vriendschap, ouderdom en de balans tussen loslaten en vasthouden. Een tragikomisch verhaal dat ontroert en doet lachen, perfect tot leven gebracht door twee van Vlaanderens meest iconische acteurs.

Carry Goosens De Cochonnet

DE COCHONNET  is een productie van vzw Het Achterland
www.hetachterland.be

Regie en tekst: Frank Van Laecke
Cast :  Carry Goossens en Erik Goossens
Locatie: Zwarte Zaal, Fakkeltheater
Reynderstraat – 2000 Antwerpen

De voorstelling loopt van  18 oktober tot en met 10 november 2024 in de Zwarte Zaal van het Fakkeltheater. Voorstellingen vinden plaats elke vrijdag en zaterdag om 20u, en elke zondag om 15u.
Feestelijke première voor pers en genodigden: 19 oktober

Tickets zijn nu verkrijgbaar via Fakkeltheater of telefonisch via 070 246 036. De ticketprijs bedraagt € 29,00 (inclusief reserveringskosten).