...

OLDTIMERS met feestelijke première afgelopen zaterdag

OLDTIMERS in première

OLDTIMERS met feestelijke première in het Fakkeltheater. Afgelopen zaterdag 21 september 2024 ging de langverwachte theaterproductie “OLDTIMERS” feestelijk in première in de Zwarte Zaal van het Fakkeltheater te Antwerpen. Deze tragikomedie, geschreven en geregisseerd door Jack Staal in productie van Het Achterland, bracht een mooie delegatie van bekende gezichten uit de populaire tv-series Thuis en Familie op de been om hun collega’s op het toneel aan te moedigen. Met een imponerend optreden van Luc Caals en Leah Thys in de hoofdrollen, werd de première een succes en kreeg het publiek een onvergetelijke avond voorgeschoteld. De voorstelling is nog te zien tot en met 13 oktober in de Zwarte Zaal van het Fakkeltheater.

OLDTMERS Leah Thys. Luc Caals

 

Gezien het enthousiasme en de sterke publieksopkomst kondigt producent Het Achterland met trots twee extra voorstellingen aan:

  • Donderdag 3 oktober
  • Donderdag 10 oktober

Deze toevoegingen bevestigen dat het publiek zin heeft in dit meeslepende en humoristische theaterstuk. De tickets vliegen de deur uit, en OLDTIMERS blijkt nu al een publiekslieveling te zijn.

OLDTMERS verschrikt paar

“OLDTIMERS” vertelt het verhaal van Vic en Ida, twee volkse, kranige tachtigers die, na bijna vijftig jaar huwelijk, nog steeds zelfstandig wonen en zich naar eigen zeggen goed kunnen redden. Maar hun huis en hun gezondheid beginnen na verloop van tijd steeds meer te kraken. Wanneer een rusthuis onvermijdelijk lijkt, zorgt dit niet alleen voor slapeloze nachten bij het oudere koppel, maar zet het ook de hele familie op zijn kop.

Première OLDTMERS Leah Thys. Luc Caals met dame aan telefoon

OLDTIMERS  is een productie van vzw Het Achterland
www.hetachterland.be

Regie en scenario: Jack Staal
Cast :  Luc Caals, Leah Thys, Erik Goris, Ann De Winne, Anne Van Opstal, Saskia Debaere en Joachim Van Ransbeeck
Locatie: Zwarte Zaal, Fakkeltheater
Reynderstraat – 2000 Antwerpen

De voorstelling loopt van 20 september tot en met 13 oktober 2024 in de Zwarte Zaal van het Fakkeltheater. Voorstellingen vinden plaats elke vrijdag en zaterdag om 20u, en elke zondag om 15u.
Feestelijke première voor pers en genodigden: 21 september.

EXTRA VOORSTELLINGEN OP DONDERDAG 3 EN 10 OKTOBER

Tickets zijn nu verkrijgbaar via Fakkeltheater of telefonisch via 070 246 036. De ticketprijs bedraagt € 31,00 (inclusief reserveringskosten).