...

MSKNS stelt voor ‘Don’t Take Me For Granted’

MSKNS (Nathalie meskens) ‘Don’t Take Me For Granted’

MSKNS – ‘Don’t Take Me For Granted’. Met ‘Don’t Take Me For Granted’ warmt Nathalie Meskens (MSKNS) op voor haar eerste muzikale theatertournee. Heerlijk wanneer Nathalie Meskens (MSKNS) haar gevarieerde muzikale schuif opentrekt, want dan weet je dat er mooie dingen aankomen. In Keerbergen start op vrijdag 27 december 2024 haar eerste solotournee als singer-songwriter. Naast nummers uit haar debuut-EP ‘Morning Glory’ die eind vorig jaar uitkwam, vult Nathalie haar avondvullende, autobiografische programma aan met een 10-tal nieuwe songs waar ze zelf aan meewerkte, recht uit het hart. Tot dat rijtje nieuwigheden behoort ook ‘Don’t Take Me For Granted’, de song die ze vrijdag al digitaal uitbrengt op haar eigen MSKNS-label. “Het is een universele song die gaat over het gevoel dat je hebt wanneer dingen vanzelfsprekend zijn in een relatie, want dat is niet altijd fijn. Daar alleen nog maar bij stilstaan, is genoeg om dingen in beweging te krijgen of te veranderen”, zegt Nathalie Meskens.

 MSKNS Don't Take Me For Granted

Een frisse popsong

Een frisse popsong met jazzy-invloeden, maar wel eentje die je eindeloos op repeat zet, zo zou je ‘Don’t Take Me For Granted’, de nieuwe single van Nathalie Meskens (MSKNS) misschien wel het best kunnen omschrijven. Samen met co-writer en producer Yves Gaillard ontstond er iets moois in de studio: “De tekst is universeel voor een liefdes- of vriendschapskoppel of binnen een familiale relatie. De boodschap is heel duidelijk: Laat ons niet de dingen voor vanzelfsprekend aannemen, maar oprecht bewust, waardoor we met elkaar kunnen omgaan met heel veel liefde en warmte. Ik kan me voorstellen dat er genoeg mensen zijn die direct iemand in gedachten gaan hebben waarop de songtekst voor hen van toepassing is (lacht).

Eerste theatertournee

Met ‘Don’t Take Me For Granted’, haar nieuwe single die uitkwam op haar eigen platenlabel, warmt Nathalie Meskens op voor haar eerste theatertournee. Die start op vrijdag 27 september 2024 in Keerbergen. “Het is best spannend, omdat het de eerste keer is dat ik op een podium sta met een avondvullend programma, autobiografish en gebaseerd op muziek waar er alleen maar persoonlijke verhalen aan verbonden zijn. Ik ben benieuwd naar de reacties in de zaal wanneer ik mij helemaal bloot geef aan het publiek (lacht). Voor mij voelt dit aan als een ‘halfway’-moment. Ik ben twintig jaar bezig, ideaal om dus even stil te staan bij de mooie momenten die ik al mocht meemaken en om vooruit te kijken naar wat er nog zit aan te komen. De release van mijn EP ‘Morning Glory’, eind vorig jaar was zo’n mooi moment. Uit dat album speel ik tijdens de theatertournee o.a. ‘Ain’t No Sunshine’ en ‘You Knocked Down My Walls’, waarmee ik twee zomers geleden nog te gast was in ‘Tien om te Zien’. Omringd door de beste muzikanten, worden het mooie avonden waar ik echt naar uitkijk.

Tickets en info over Nathalie Meskens (MSKNS) haar theatertournee vind je op www.gracia-live.be/mskns.

Haar nieuwe single ‘Don’t Take Me For Granted’  van MSKNS is digitaal beschikbaar.

‘Don’t Take Me For Granted’, de nieuwe single van MSKNS, kan u HIER beluisteren op alle grote streamingplatformen.