...

Het Achterland ging deze week van start met de repetities voor “OLDTIMERS”

Het Achterland met OLDTIMERS

Het Achterland ging deze week enthousiast van start met de repetities voor hun nieuwste voorstelling, “OLDTIMERS”. Productiehuis Het Achterland ging deze week enthousiast van start met de repetities voor hun nieuwste voorstelling, “OLDTIMERS”, geschreven en geregisseerd door Jack Staal. Niemand minder dan Luc Caals en Leah Thys spelen hier de hoofdrollen. Deze tragikomedie, doorspekt met humor en een vleugje verdriet, gaat in première op 20 september 2024 in de Zwarte Zaal van het Fakkeltheater te Antwerpen.  Voor het eerst staan Luc Caals en Leah Thys, twee grootheden uit het Vlaamse theater- en televisielandschap, samen op de planken. Hun samenspel belooft vuurwerk en ontroering. Ze worden bijgestaan door een getalenteerde cast, waaronder Erik Goris, Ann De Winne, Anne Van Opstal, Saskia Debaere en Joachim Van Ransbeeck.

Het achterland Oldtimers Luc caals en Leah Thys

OVER HET ACHTERLAND
Sinds 2016 brengt Het Achterland komedies op de planken van het Fakkeltheater. Producties die het publiek verwarmen, ontroeren en vooral doen glimlachen.
Meer info via www.hetachterland.be

Het Achterland Oldtomers Luc caals & leah Thys gekleed

PRAKTISCHE INFO – OLDTIMERS

OLDTIMERS  is een productie van vzw Het Achterland
www.hetachterland.be

Regie en scenario: Jack Staal
Cast :  Luc Caals, Leah Thys, Erik Goris, Ann De Winne, Anne Van Opstal, Saskia Debaere en Joachim Van Ransbeeck
Locatie: Zwarte Zaal, Fakkeltheater
Reynderstraat – 2000 Antwerpen
De voorstelling loopt van 20 september tot en met 13 oktober 2024 in de Zwarte Zaal van het Fakkeltheater. Voorstellingen vinden plaats elke vrijdag en zaterdag om 20u, en elke zondag om 15u.

Het Achterland Oldtomers volledige cast

Tickets zijn nu verkrijgbaar via Fakkeltheater of telefonisch via 070 246 036. De ticketprijs bedraagt € 31,00 (inclusief reserveringskosten).