...

Kapsalon De Schaar erin in theater Elckerlyck te Antwerpen

Kapsalon De Schaar erin

Kapsalon De Schaar erin in Theater Elckerlyck te Antwerpen. Ontdek snel de gloednieuwe promospot van deze geknipte komedie voor een gezellige avond lachen, mysterie en interactieve betrokkenheid. Dirk Van Vooren en Christophe Stienlet kruipen alvast de eerste keer in hun personage. Het is niet zomaar een promospot maar een voorproefje  van iets bijzonder dat je niet wil missen!

Kapsalon De schaar erin Dirk Van Vooren en Christophe Stienlet

Een unieke mix van komedie en Mysterie

Backstage Producties brengt Amerika’s langstlopende komedie naar Vlaanderen met: ‘De Schaar Erin’. Het succes van deze voorstelling? De briljante combinatie van komedie en een “whodunit” waarbij het publiek een actieve rol speelt in het oplossen van de moord. In een regie van Frank De Kaey nemen Christophe Stienlet, David Cantens, Dirk Van Vooren, Helle Vanderheyden, Patrick Onzia en Vicky Florus jullie mee in deze unieke ervaring.

de Schaar erin

Een tragische whodunit

Welkom in kapsalon ‘De Schaar Erin’! Een tragische whodunit met een hilarische humoristische insteek die het moordmysterie laat zien rond de strenge huisbazin Isabelle Kozak. Alle aanwezigen hebben overduidelijk het geknipte motief om de oude tante uit de weg te ruimen. Saloneigenaar Tony, femme fatale Barbara, hautaine madame Delrey en foute zakenman Eddy zitten plots vervlochten in een doldwaas politie-onderzoek.

De schaar erin tickets en info

Een super interactieve voorstelling

Aan de ‘inspecteur’ en zijn niet zo snuggere kompaan de taak om dit mysterie op te lossen en niet iedereen over dezelfde kam te scheren. Een super interactieve voorstelling waarbij het publiek op een ludieke wijze mee kan zoeken en speuren naar de dader. Nooit zul je theater op die manier kunnen beleven!

Met wereldwijd meer dan 12.000 voorstellingen en 40 jaar ervaring op de teller is ‘De Schaar Erin’ de ideale remedie voor elke “bad (hair) day”!

 kapsalon de schaar erin

Andere Back Stage producties