...

Soulbrothers sluiten woensdagavond de Parkies-concerten af in Blankenberge

Soulbrothers Charles Van Domburg en Wim Soutaer

Soulbrothers (Light) Charles Van Domburg en Wim Soutaer sluiten woensdagavond de Parkies-concerten af in Blankenberge. Op woensdagavond 21 augustus 2024 kan je nog een allerlaatste keer terecht in het Blankenbergse Park De Craene voor het laatste, gratis Parkies-concert van Soulbrothers (Light) Wim Soutaer en Charles Van Domburg. Het partyduo weet als geen ander hoe je een feestje bouwt. Voorafgaand aan hun optreden brengt Lars Verstraete alvast in de juiste sfeer en op temperatuur. Vanaf 19 uur ben je welkom op de Parkies. “Met 300.000 bezoekers verspreid over 19 locaties en 137 concerten waren de 33ste Parkies-concerten wederom een topeditie.

Soulbrothers

 

Vertrouwde bezoekers

De eerste twee weken van juli was er wisselvallig weer, maar algemeen kon dat de pret niet drukken. Na de barslechte zomer van vorig jaar hadden we op nagenoeg alle locaties opnieuw onze vertrouwde bezoekers. Parkies is ondertussen een geoliede machine, waarbij we overal fijn samenwerken met de lokale besturen en medewerkers. De herbruikbare bekers zijn ondertussen ingeburgerd. Het ruime drankenassortiment en de food werden opnieuw gewaardeerd door onze bezoekers. Naast het samenstellen van de affiche, is het elk jaar weer een uitdaging om de concerten gratis te houden voor het publiek, waardoor iedereen de mogelijkheid krijgt om langs te lopen en te genieten van de unieke Parkies-sfeer die we aanbieden.

Optredens van topartiesten

Optredens van topartiesten waaronder de Soulbrothers in een groene oase, dicht in jouw buurt. Het is een formule die aanslaat. De komende weken zitten we samen en gaan we in detail alle cijfers nog eens bekijken met het oog op de toekomst. Via deze weg willen we iedereen bedanken die de voorbije zomermaanden weer een steentje bijdroeg aan het welslagen van de Parkies. Niet alleen onze medewerkers en bezoekers, maar ook al onze (lokale) partners die sterke inspanningen leveren, waardoor we dit allemaal kunnen blijven doen en aanbieden aan het publiek. We kijken alvast positief vooruit naar de komende edities van ‘het grootste kleinste festival van België’”, zegt organisator Jeffrey Vanhaeren.De Parkies Barbara Dex

Foto: House Of entertainment.