...

Julian Cross werkt samen voor ‘Paper Thin’

Julian Cross werkt samen

Julian Cross werkt voor ‘Paper Thin’ samen met Nederlandse The Voice-finalist! De 26-jarige Schotense dj en producer blijft uitpakken met nieuwe, aanstekelijke songs. Na de release van ‘Hot N Cold’, een song die hij uitbracht met Cesqeaux en Notelle strikte hij nu de Nederlandse singer-songwriter Sem Rozendaal voor zijn nieuwste feelgood-song ‘Paper Thin’. Op weg naar de 400.000 maandelijkse Spotify-luisteraars.

 Julian Cross PaperThin

Internationaal

En dat dankzij de nummers ‘All I Need’, ‘Lose It All’ en het succesvolle ‘Runnaway’ goed voor samen miljoenen streams werd Julian Cross inmiddels een vaste waarde in de internationale muziekwereld. Achter de draaitafels verdiende hij al zijn sporen op o.a. het Ultra Music Festival in Amerika en Croatie, Club Eleven in Miami en de Time Night Club in California, Dream Village e.v.a. Julian mocht ook al 40.000 Tomorrowland-fans verwelkomen en opwarmen voor het festival. Gesteund door de legendarische Nederlandse dj en producer Afrojack is Julian Cross misschien wel ‘the next big thing’ die in de voetsporen kan stappen van onze DJ Licious, Lost Frequencies e.v.a.

The Voice

Toegankelijke dance/pop voor een breed publiek, zo kan je de nieuwe feelgood-song ‘Paper Thin’ van Julian Cross misschien wel het beste omschrijven. Voor die track werkte hij samen met de Nederlandse singer-songwriter Sem Rozendaal, een jongeman die bij het grote publiek bekend werd door zijn deelname aan de Nederlandse versie van The Voice. “’Paper Thin’ is een song die een nostalgisch gevoel oproept naar een sterke band die je vroeger had met iemand, maar nu niet meer hetzelfde aanvoelt. De akoestische gitaren, maar zeker ook het warme stemgeluid van Sem zijn een enorme meewaarde voor deze track. Je voelt aan alles de veranderende relatie tussen mensen en hoe zich dat sterk heeft vertaald in deze song. ‘Paper Thin’ is de ideale track voor als je op stap bent met je vrienden, maar ook als je een weekendje weg gaat of bij de eerste zonnestralen die door de ramen binnenvallen en de kamer vullen”, zegt Julian Cross.

Mainstream

Na ‘Runnaway’, een track die inmiddels de kaap van de 5 miljoen Spotify-streams heeft overschreden, is het nu tijd voor Julian Cross zijn ‘Paper Thin’, een internationale feelgood song die zonder twijfel weer z’n weg gaat vinden bij het brede publiek. Het is een machtige track die perfect past in het huidige muzieklandschap. Eentje die je echt eindeloos op repeat zet zodra hij een eerste keer voorbijkomt. Julian Cross zet hiermee in zijn succesvolle carrière zonder twijfel een volgende grote stap vooruit.

‘Paper Thin’ van Julian Cross verscheen op zijn eigen New Breed Records-label en is nu digitaal beschikbaar.