...

Jeanne d’Arc in gestrekte draf richting première

Jeanne d’Arc al 22.500 tickets verkocht

Jeanne d’Arc in gestrekte draf richting première, nu al 22.500 tickets verkocht. Niet alleen de temperatuur in en rond Westerlo, ook de spanning bij de cast en crew stijgt de komende dagen nog enkele graden. Op het prachtige domein van kasteel de Merode wordt momenteel dan ook naarstig gerepeteerd en alles in gereedheid gebracht voor de première van het groots opgezette musicalspektakel op woensdag 14 augustus.

Jeanne d'arc gevangen

Tot 7 september 2024

Tot 7 september 2024 kan het publiek daar de epische reis van Jeanne d’Arc beleven en zich laten meeslepen door het verhaal van een eenvoudig boerenmeisje dat door strijd, moed en opoffering uitgroeide tot een absoluut icoon. Het jonge, maar gedreven schrijversduo Jelle Cleymans en Jef Hoogmartens tekende voor het script en de liedteksten van dit bijzondere openluchtspektakel rond deze legendarische Franse oorlogsheldin, die op 19-jarige leeftijd stierf op de brandstapel.

Jeanne d'Arc

Met o.a. Lotte Stevens als Jeanne d’Arc, Pieter Jan De Paepe (Jean de Metz), Erik Goris (Bisschop Pierre Cauchon), David Cantens (Robert de Beaudricourt) en Helle Vanderheyden (heilige Catharina).

Tickets & info: historalia.be