...

Luc Caals viert zijn verjaardag met een ode

Luc Caals viert verjaardag

Luc Caals viert zijn verjaardag met een ode aan André Hazes in Blankenberge. Luc Caals bewijst op 14 augustus waarom zijn bijnaam ‘de kleine man met de grote stem’ is. Met een ode aan zijn grote idool André Hazes Senior viert Caals zijn verjaardag in het WP Theater in Blankenberge. Onder begeleiding van een live-orkest dompelt de zanger je onder in het rijke repertoire van de betreurde Nederlandse charmezanger. Wie Hazes zegt, zegt levenslied. Bloedende zielen en verscheurende emoties, gebracht op een eerlijke en herkenbare manier. Het repertoire van Hazes lacht, weent, brult, zalft en ontroert.

Luc Caals Zingt Hazes

Een Fenomeen

Hazes is meer dan hits en meezingers, hij is een fenomeen. Eén brok echte levensdrift waarin zowel huisvrouwen als stoere binken zich kunnen herkennen. Luc Caals slaagt er beter in dan wie dan ook om Hazes te eren en hij veroverde er duizenden harten mee. De veelzijdige artiest – je kent hem als grapjas uit revueshows of van tv-series als ‘Lilli & Marleen’, ‘Familie’, ‘Crimi Clowns’ of ‘Kabouter Plop’ – weet perfect het publiek in te pakken. Laat je onderdompelen in een complete André Hazes-sfeer en zing mee met de allerbekendste hits zoals ‘Een Beetje Verliefd’, ‘Bloed, Zweet en Tranen’, ‘Zeg Maar Niks Meer’, ‘Het Laatste Rondje’ en ‘Zij Gelooft In Mij’.

Luc Caals & Sam Verhoeven

‘Caals zingt Hazes’, op 14 augustus in het WP Theater (Vissersstraat 53, Blankenberge).  Tickets kan je kopen via www.wpevents.be of via 070 250 200, vanaf €42 per persoon.

De deuren openen om 19h30, de voorstelling start om 20h30.