...

‘JONGER DAN JE DENKT’ met Jacky Lafon

Jonger Dan Je Denkt met Jacky Lafon

‘JONGER DAN JE DENKT’ de namiddagshow met Jacky Lafon in het Witte paard te Blankenberge. Met ‘Jonger dan je denkt’ beleefde de namiddagshow van Het Witte Paard in Blankenberge haar grote première. Jacky Lafon schrijft deze zomer een verjongingskuur voor op basis van dat wonderlijke medicijn: de lach. ‘Jonger dan je denkt’ is met voorsprong de vrolijkste variétéshow aan zee. Topartieste Jacky Lafon toont waarom ze de generaties blijft overstijgen. De knappe muziekkeuze, prachtige decors, feeërieke kostuums en creatieve acts vormen samen een ongezien spektakel. Daarbij krijgt ze hulp van andere sterren. Lissa Lewis betovert als zangeres met haar prachtige stem.

Jonger Dan Je Denkt Jacky Lafon

 

Een Icoon

David Vandyck zorgt voor kippenvelmomenten, terwijl Michael Lanzo voor ambiance zorgt. De danseressen van het internationale showballet ‘The Vegas Showgirls’ schitteren. De bekende goochelaar Rafael zorgt voor komische intermezzo’s en de internationale act van Daniel Golla is zowel letterlijk als figuurlijk een hoogvlieger. Producent Ben Van den Keybus: ‘Jacky Lafon is een icoon. Elk jaar zijn haar shows straffer. Dit jaar wordt het publiek getrakteerd op humor, dans, muziek en veel sfeer. Haar decennialange ervaring zorgt ervoor dat ze het publiek als geen ander kan bespelen. De manier waarop Jacky de toeschouwers telkens weer op haar hand krijgt is heel indrukwekkend.

Ben Van Den Keybus

 

Traditie

Je moet het meemaken.’ Jacky Lafon begon enkele jaren geleden met namiddagshows in Het Witte Paard, zodat het talrijke publiek dat van in het binnenland komt op een aangenaam uur terug naar huis kan. Ondertussen zijn deze voorstellingen uitgegroeid tot een ware traditie en winnen ze ieder jaar nog aan populariteit. ‘Jonger dan je denkt’ is een show vol muziek, glitter en glamour en natuurlijk veel humor. Deze nieuwe toprevue start om 14h00. Wie dat wenst kan op voorhand genieten van een driegangenmenu in het art-deco decor van Restaurant Colisee. Tijdens de die lunch is er live-muziek van Nest van De Strangers en Eric De Vos.

De Vegas Showgirls

Er zijn voorstellingen op zaterdag en zondag tot en met 22 september, met extra voorstellingen op alle vrijdagen in augustus en op donderdag 22 augustus. De shows vinden plaats in Het Witte Paard, Vissersstraat 53, 8370 Blankenberge. Tickets en reservaties via www.witte-paard.be of via 070 250 200.

Voor meer foto’s klik hier