...

‘KabukiFest’ pakt uit met juweelontwerpers

‘KabukiFest’ pakt uit

KabukiFest’ pakt uit met juweelontwerpers, een waarzegster, theesommelier en erotische speeltjes. Op zaterdag 7 september 2024 kan je in Hangar58 op het domein van Bokrijk in Genk terecht voor de 2de editie van ‘KabukiFest’. Met nu al méér dan 1000 verkochte tickets werd het bezoekcijfer van vorig jaar (650) al ruimschoots overschreden. “Door de verruiming van de festivaloppervlakte kunnen we de capaciteit opschalen tot 2000 bezoekers. Het ‘KabukiFest’ is ‘het grootste beauty, fashion en lifestyle festival van de Lage Landen’. Voor wie houdt van natuurlijke minerale make-up, is dit het walhalla waar je naar hartenlust de producten kan uitproberen. Je kan deelnemen aan één of meerdere workshops, interessante lezingen of ervaringsgesprekken bijwonen. Doorlopend kan je met je Beauty Dollars genieten van heerlijke food en drinks, en de passende beats van o.a. Loco Lore, Dj The Verano Brothers, Polyn of de jongste Tomorrowland-dj Dolores”, zegt Marketing Project Manager Anouck Sarlée (RiGorgeous) namens de organisatie.

 Kabukifest 2024

Hippiemarket

Eén van dé blikvangers op ‘KabukiFest’ is de Hippiemarket, de plek waar je straks eindeloos kan rondkuieren en genieten van het uitgebreide, gevarieerde aanbod. “Dit is het mooie verlengstuk van alles wat te maken heeft met je goed voelen in je vel. Van stijladvies tot bloemen en portretfoto’s. Kleurrijker dan je zelf kan dromen, leggen zij de mooie herinneringen vast. In diezelfde sfeer vind je o.a. juweelontwerpsters Céline Clossa en Inauris (Innauris bynm), maar ook de bekende waarzegster Eveline Geeraerts. Met haar unieke, bekende Quantum Orakel Connectie stelt ze mensen in staat om hun intuïtie aan te spreken waardoor ze makkelijker hun levensdoelen halen”, gaat Anouck verder.

Tweede editie Kabukifest 2024 uitnodiging

Erotische speeltjes

Werkelijk alle zintuigen worden geprikkeld op ‘KabukiFest’. Vrouwen die op zoek zijn naar een extra beleving kunnen bijvoorbeeld een gratis Ladies Night Party boeken met een ondeugende, erotische knipoog. “Op zo’n avond ontdek je niet alleen hoe spannend je seksleven kan zijn of kan worden, dankzij het uitgebreide assortiment van de allerleukste erotische speeltjes en musthaves van voorspel tot naspel. Onder het goedkeurende oog van de bekende seksuologe Kaat Bollen zetten onze consulentes de huiskamers op een vrolijke en licht erotische manier, en met knipoog, op stelten”, klinkt het bij de mensen achter het bedrijf.

Kabukifest Caroline Rigo en Cynthia Reekmans

Theesommelier

Samen met haar Aarschotse stadsgenoten Ine Massant (Dingetjes by Ine), naaister Sarah Verbylen (Mme Mysstik) vind je de bekende theesommelier Jessica Van Humbeeck ook terug op de Hippiemarket van het ‘KabukiFest’. “Thee en minerale make-up zijn een prima, verzorgende combinatie. In beide gevallen is het iets persoonlijks, maar wat je wel heel gelukkig maakt. Met plezier geven we advies aan de festivalbezoekers, waardoor ze elke dag kunnen genieten van de thee die bij hen past. Door te ruiken en te proeveren onstaat er een bewustwording, waardoor je makkelijker gaat beseffen welke thee matcht met jouw persoonlijkheid. In die zoektocht ben ik graag de adviserende gids die kan terugblikken op heel wat jaren ervaring.”

Kabukifest Theesommelier Jessica Van Humbeeck 

Theesommelier Jessica Van Humbeeck

“Blijf ons volgen op sociale media, want de komende weken maken we er nog heel wat standhouders bekend en grote ‘merken’ die eveneens meewerken aan het ‘KabukiFest’. Voor snelle beslissers zijn er nog tickets en de laatste festivalplekjes voor standhouders”, sluit Anouck enthousiast af. Meer informatie en tickets voor ‘KabukiFest’, dat op zaterdag 9 september 2024 plaatsvindt in Hangar58 op het domein van Bokrijk in Genk, bestel je op www.kabukifest.be