...

‘Kinky Boots’ Belgische première van de musical

‘Kinky Boots’ Belgische première

‘Kinky Boots’ Belgische première van de musical door InTeam Producties. Antwerpen viert de Pride met de musical ‘Kinky Boots’ met muziek geschreven door eighties icoon Cyndi Lauper – Een primeur voor België! De zomer kan nu echt beginnen, want vanaf volgende week staat Antwerpen weer in het teken van de Pride! Dit jaar viert InTeam deze vrolijke gelegenheid met de aankondiging van hun nieuwste grote productie: de Broadway-hit ‘Kinky Boots’. De musical zal in januari 2025 voor het eerst in België te zien zijn in de Arenbergschouwburg. Na het overweldigende succes van ‘Priscilla, Queen of the Desert’, belooft deze voorstelling opnieuw een onvergetelijke theaterervaring te worden. Bovendien schreef eighties icoon Cyndi Lauper de muziek voor deze musical. KINKY BOOTS speelt van 17 tm 26 januari 2025 in Arenberg Antwerpen. De vroegboekkorting loopt vanaf 5 tm 18 augustus.

Kinky Boots

Over de Musical:

‘Kinky Boots’ vertelt het inspirerende verhaal van Charlie Price, die de failliete schoenenfabriek van zijn vader erft. Zijn ontmoeting met de extravagante dragqueen Lola biedt onverwachte mogelijkheden: samen besluiten ze gedurfde, kleurrijke laarzen te ontwerpen waarvan de hoge hakken ook geschikt zijn voor mannen. Maar de samenwerking verloopt niet zonder uitdagingen en zorgt voor veel hilarische en ontroerende momenten. De muziek voor de musical is geschreven door niemand minder dan eighties popicoon Cyndi Lauper. Zoals altijd bij InTeam zal de muziek live worden uitgevoerd door een fantastisch orkest onder leiding van Charles Vanden Broucke. De regie is in handen van Niels de Valk.

Sterren op het podium:

Elindo Avastia, bekend van Studio 100’s ‘Ghostrockers’ en momenteel te zien in de musical ‘Tarzan’ in Stuttgart, zal schitteren als de flamboyante Lola. Aan zijn zijde speelt Joppe De Koker, bekend van ‘Hairspray’ en ‘West Side Story’, de rol van Charlie. Ze worden vergezeld door een 15-koppig ensemble van getalenteerde jonge musicalartiesten.

Kick-off tijdens Antwerp Pride:

De feestelijke kick-off van ‘Kinky Boots’ vindt plaats tijdens Antwerp Pride. Op woensdag 7 augustus zal de cast een spectaculaire showcase geven tijdens de Opening Night in het OLT Rivierenhof. Speciale gasten zijn de Priscilla-diva’s, die de avond extra glans geven. Tijdens de Pride Parade op zaterdag 10 augustus, die door de straten van Antwerpen trekt, zal InTeam meerijden met een speciale ‘Kinky Boots’ trailer. Samen met de cast zullen jonge musicalacteurs en -actrices uit heel Vlaanderen meerijden om de sector te vertegenwoordigen.

 Kinky Boots

Tickets en informatie:

Mis de kans niet om deze geweldige productie te beleven. De kaartverkoop voor ‘Kinky Boots’ start maandag. Houd de website van InTeam en de Arenbergschouwburg in de gaten voor updates en ticketinformatie. De vroegboekkorting loopt vanaf 5 tm 18 augustus.

Meer info: www.inteam-producties.be