...

Vajèn van den Bosch op 8 augustus in Nieuwpoort

Vajèn van den Bosch naar Nieuwpoort

Vajèn van den Bosch (Elsa) uit de Nederlandse musical Disney FROZEN komt op 8 augustus in Vlaanderen Muziekland Nieuwpoort. Pickx+ is zeer blij een nieuwe naam toe te voegen aan de line-up van Vlaanderen Muziekland op 8 augustus in Nieuwpoort. Niemand minder dan de hoofdrolspeelster uit de Nederlandse versie van de musical FROZEN komt naar Vlaanderen voor de opnames. Vajèn van den Bosch speelde eerder al de hoofdrollen in bekende musicals als Les Miserables, Wicked, Tarzan en On Your Feet!. Sinds de première van de musical FROZEN dit jaar in Nederland, voegt ze daar de hoofdrol van ijskoningin Elsa aan toe. Vlaanderen kent haar vooral als één van de actrices in de jongerenserie Ghost Rockers, maar in Nederland en Duitsland  is ze ondertussen een grootse ster. En dat is niet overdreven.

Vajèn van den Bosch (Elsa) uit de Nederlandse musical Disney FROZEN

Nederland is laaiend enthousiast over FROZEN

Nederland is laaiend enthousiast over de musical FROZEN. Met 8 shows per week vliegen de tickets de deur uit. En niet enkel de Nederlanders zakken massaal af naar Scheveningen, ook Vlamingen vinden de weg naar Nederland voor een avond boordevol Disney-magie. Stage Entertainment en Pickx+ gaan samen voor FROZEN in VlaanderenBeide partijen gaan Vlaanderen uitvoerig laten kennismaken met de musical. De musical FROZEN is gebaseerd op de Disneyfilm uit 2013 en is te bekijken in een Nederlandstalige vertaling in het AFAS Circustheater in Scheveningen. De musical vertelt het verhaal van de twee zussen Anna en Elsa in het fictieve koninkrijk Arendelle, dat door de verborgen krachten van Elsa met een eeuwige winter te maken krijgt.

Proximus Vlaanderen Muziekland Aalst

De sfeer backstage

De cameraploegen van Pickx+ duiken binnenkort achter de schermen en nemen je mee op een bijzondere dag, waarop  je de sfeer backstage te zien krijgt. Daarnaast gaan we ook met onze bekende Pick+-gezichten en de kijkers richting unieke voorstellingen. Meer informatie volgt binnenkort. ‘Laat Het Los’, helemaal live in Nieuwpoort! Iedereen kent uiteraard ‘Let it Go’, het titelnummer van de musical. Het liedje stond maandenlang nummer 1 in alle charts overal ter wereld. Het is met de Nederlandstalige versie van dat nummer dat Vajèn ook écht alle monden laat openvallen. Ze bracht het nummer voor het eerst op televisie bij de Nederlandse Musical Awards en nu is Vlaanderen aan de beurt. Op 8 augustus brengt ze het nummer live op het podium van Vlaanderen Muziekland in Nieuwpoort.

De opnames van Vlaanderen Muziekland met Vajèn en de andere aangekondigde artiesten, kan je zelf meemaken in Nieuwpoort aan het Vismijnplein op 8 augustus. De opnames gaan van start omstreeks 20u30. Aandachtige kijkers van Vlaanderen Muziekland kunnen ook een familieticket winnen bij het oplossen van de wedstrijdvraag via de website van Vlaanderen Muziekland. Wil je deze zomer nog genieten van FROZEN, wees dan snel… want tickets tijdig boeken is aangeraden. Tickets reserveren kan via frozendemusical.be.