...

B&D stelt voor ‘Living Inside Of Me’

B&D verwerken het verlies van hun geliefden

B&D verwerken met ‘Living Inside Of Me’ het verlies van hun geliefden. We hebben als bewoners van planeet aarde, van welk ras, gender of afkomst ook, één ding gemeen: onze aanwezigheid hier is tijdelijk. Wanneer ziekte, zoals die met de grote ‘K’, die tijd op onwezenlijke manier inperkt en geliefden voortijdig wegrukt uit ons leven, dan ervaren we een schok die nazindert tot ook onze tijd op is. We dragen dat verlies met ons mee waarbij we op zorgzame manier omspringen met de herinnering aan onze dierbaren door hen nooit te vergeten. Toen Bert Decorte (zanger/gitarist/songwriter) en Dirk Miers (drummer en studiobaas van DESTUDIO), beiden doorgewinterde professionals, in hetzelfde jaar te maken kregen met een soortgelijk verlies beslisten ze de herinnering aan hun overleden dames levendig te houden via hun professionele passie voor muziek.

B&D Living Inside Of Me

 

Bert schreef het nummer

Bert schreef het nummer ‘Living Inside Of Me’, arrangeerde, zong en speelde gitaar. Dirk speelde drums en beiden produceerden ze de opname die we jullie hier voorstellen.
Dit verhaal hebben zij niet alleen voor zichzelf een stem willen geven, zoveel mensen moeten dit soort verdriet verwerken en ‘Living Inside Of Me’ richt zich ook tot hen, ook hun gemis zit hierin verwerkt. Het thema mag dan verlies zijn maar de boodschap is er een van hoop, van een blijvende band met de overledenen die we met ons meedragen in alles wat we verder doen. Bert Decorte schreef mee Belpop-geschiedenis door zijn werk met The MistersScooter en Vaya Con Dios, toerde later met de LSP-Band en diverse andere coverbands, bracht solo drie Nederlandstalige albums uit, schreef en componeerde (o.a. voor Niels William, Samson en Gert...) en produceerde voor diverse artiesten.

Dirk Miers werkt(e) als studiobaas en geluidstechnicus met o.a. Marble sounds, Novastar, the Starlings, K’s Choice, Soulsister en Clouseau. Ook ontloopt hij regelmatig de studiomuren door het land te doorkruisen met zijn coverband Bump.De B&D-single ‘Living Inside Of Me’ is  digitaal beschikbaar.

Living Inside Of Me, de nieuwe single van B&D, kan u HIER beluisteren op alle grote streamingplatformen.