...

Donnie, Marco Schuitmaker, stelt voor ‘Zij Begrijpt Het’

Donnie samen met Marco Schuitmaker

Donnie, Marco Schuitmaker, stelt voor ‘Zij Begrijpt Het’. Marco Schuitmaker (‘Engelbewaarder’) strikte Donnie voor de prachtige ballade ‘Zij Begrijpt Het’. Met zijn ‘Engelbewaarder’, goed voor bijna 63 miljoen Spotify-streams, werd de nog maar 25-jarige Marco Schuitmaker in één klap wereldberoemd in de Lage Landen. Inmiddels werd hij met de hitsingles ‘Schaam Je Voor Je Tranen Niet’ en de succesvolle samenwerkingen met Jan Smit (‘Van Hasselt tot in Gent’) en rapper Donnie (‘Hier Mag Alles’) een vaste waarde in de muziekwereld. Vooral met deze laatste heeft Marco een bijzondere klik, want na de meer dan 31 miljoen Spotify-streams voor ‘Hier Mag Alles’ verschijnt vrijdag de langverwachte opvolger ‘Zij Begrijpt Het’. Schuitmaker en Donnie verrassen met een ballade die je bij de eerste luisterbeurt al kippenvel bezorgt.

Donnie & Marco Schuitmaker Zij Begrijpt Het

Het populaire Volendam

Met Leon Paul Palmen (Palm Trees) strikten Marco Schuitmaker en Donnie gelijk dé ‘Songwriter Of The Year’ en de producer die met zijn muziekcataloog meer dan 2 biljoen Spotify-streams behaalde. Na zijn bijdragen bij o.a. Suzan & FreekMAKSIM en Emma HeestersMatt SimonsYellow Claw e.v.a. heeft Leon nu een groot aandeel in de prachtige, gloednieuwe ballade ‘Zij Begrijpt Het’. De song is meteen de tweede samenwerking van de twee. Opvallend is dat beide artiesten zich dit keer van hun meest gevoelige kant laten horen in een song die je raakt vanaf de eerste seconde. In de nostalgische sfeer van het populaire Volendam, zonder twijfel het beroemdste vissersdorp van de Lage Landen, draaiden ze de beelden voor de videoclip.

Een rustige ballade

In de lokale snackbar, die effectief aan bod komt, toonden ze het eindresultaat. Samen met de single-release ging de videoclip in première op YouTube. “Met deze track wordt het talent van beide heren, hun vriendschap en veelzijdigheid nogmaals onderstreept. Het mooie is ook de combinatie van een rustige ballade die in het midden even wordt onderbroken door de heerlijke woordenrap van Donnie, waardoor het nummer eens zo sterk blijft hangen. Marco en Donnie is veel meer dan een feestartiest en een rapper die elkaar hebben gevonden. Het zijn twee gigantisch populaire artiesten die weten hoe je sterke nummers maakt waarmee Nederlanders en Vlamingen meteen worden geraakt. De pakkende, gelaagde ballade ‘Zij Begrijpt Het’ zou wel eens een grote (zomer)hit kunnen worden”, klinkt het in muziekmiddens.

De nieuwe single ‘Zij Begrijpt Het’ van Marco Schuitmaker en Donnie is digitaal beschikbaar.