...

Vlaanderen Muziekland met stampvolle Grote Markt in Dendermonde en Aalst

Vlaanderen Muziekland in Dendermonde

Vlaanderen Muziekland met stampvolle Grote Markt in Dendermonde en Aalst. woensdag 10 juli 2024, werd de aftrap gegeven voor een gloednieuwe editie van Vlaanderen Muziekland. Gaststad Dendermonde ontving niet alleen duizenden enthousiaste muziekliefhebbers, maar ook een pracht van een line-up. Maksim, Olivia, Christoff, Bart Kaëll, de dames van IIII en Gunther Neefs zetten de Grote Markt helemaal op z’n kop en luidden de zomer met een knal in. Die eerste, Maksim Stojanac, maakt vanaf deze editie ook deel uit van het presentatieteam, als kersvers Pickx+-gezicht, naast Katja Retsin en Sverre Denis.

Vlaanderen muziekland Grote markt Dendermonde

Foto: House Of Entertainment.

Opnamen in volle zon

Een schitterende opname, dat vond ook de zon die voor de gelegenheid rijkelijk aanwezig was. Toen die laatste uiteindelijk achter de gebouwen begon te verdwijnen, werd het enthousiaste en oorverdovende publiek uitgezwaaid door de majestueuze Sandra Kim en de charmante Udo. Voor wie nog niet helemaal overtuigd was na de eerste editie sinds de revival van het geliefde muziekprogramma, Vlaanderen Muziekland is terug zoals nooit tevoren!

Volgende stop aalst

Volgende stop op de route is de Grote Markt van Aalst waar op 11 juliDe Romeo’s, The Starlings, Jelle Van Dael, Udo, Dean en Steffi Vertriest het beste van zichzelf zullen geven. Een bijzonder optreden van Jessy (Mackenzie) maakt de Vlaamse feestdag extra kleurrijk. De live-opname gemist? Geen enkel probleem. Op woensdag 17 juli om 21u is Vlaanderen Muziekland Dendermonde te zien op Pickx+. Naast de wekelijkse uitzendingen op Pickx+ en Pickx Live, is Vlaanderen Muziekland doorheen de gehele zomer te bekijken via de participerende lokale zender ATV, TVL, TVO, ROB TV en FOCUS WTV.

Vlaanderen Muziekland met stampvolle Grote Markt in Dendermonde en Aalst - IMG 1025

Meer foto’s Dendermonde klik hier

Bomvolle Aalsterse Grote Markt viert Vlaamse feestdag met kleurrijke Vlaanderen Muziekland

Donderdag 11 juli 2024, werd in Aalst de Vlaamse feestdag in stijl gevierd. Extra kleurrijk enerzijds door de stralende zon die de 3.500 muziekliefhebbers geen moment verliet, anderzijds door de stralende optredens van de fantastische line-up. De Romeo’s, The Starlings, Jelle Van Dael, Udo, Dean en Steffi Vertriest gaven er meer dan het best van zichzelf. Een bijzonder moment was waarom Jessy (Mackenzie) het podium letterlijk in een regenboog hulde.

Vlaanderen Muziekland Grote Markt Aalst

In het kader van de Antwerp Pride, dat in augustus opnieuw plaatsvindt in Antwerpen, bracht ze haar nieuwste singel ‘Love is Love’. De song is dit jaar het anthem van het kleurrijke pride-festival. Hoe kan het ook anders dan dat die song, en de maatschappelijk relevante boodschap, voor het eerst werd voorgesteld op het Vlaanderen Muziekland-podium, met het nodige showgehalte. De achtergronddanseres, dragqueen Lola McQueen, maakte het nummer dankzij gebarentalen voor iedereen beschikbaar. Zelf is ze doof geboren en voelt de muziek aan door de trillingen. Zij die erbij waren zullen het beamen, dit optreden was een kippenvelmoment!

Vlaanderen Muziekland Aalst dragqueen Lola McQueen & Jessy (Mackenzie)

De live-opname gemist? Geen enkel probleem. Op woensdag 24 juli om 21u is Vlaanderen Muziekland Aalst te zien op Pickx+. Naast de wekelijkse uitzendingen op Pickx+ en Pickx Live, is Vlaanderen Muziekland doorheen de gehele zomer te bekijken via de participerende lokale zender ATV, TVL, TVO, ROB TV en FOCUS WTV.

Foto’s: House Of Entertainment.

Voor meer foto’s van Aalst klik hier

Volgende stop op de Vlaanderen Muziekland-tour is de Markt van Maaseik waar op zaterdag 13 juli Belle Perez, Milo Meskens, Zita, David Vandyck, Sarah De Koster, Lies & Saar en Douwe Bob het beste van zichzelf zullen geven. Verder trekt de muzikale caravaan nog langs Bilzen (19/7), Nieuwpoort (8/8), Malle (16/8), Geraardsbergen (24/8) en Diest (30/8)