...

Maksim Stojanac en Pickx+ kiezen voor elkaar

Maksim Stojanac en Pickx+

Maksim Stojanac en Pickx+ kiezen voor elkaar. Leuk nieuws voor Pickx+ en succesvol mediafiguur Maksim Stojanac. De talentvolle zanger, presentator en acteur werd onlangs in de armen gesloten door de premium entertainmentzender op het Pickx-platform van Proximus en gaat dankzij de samenwerkingsovereenkomst aan de slag  als vertrouwd schermgezicht. Hij zal dan ook snel worden ingezet op meerdere grote en nakende producties. Daarover binnenkort meer! Maksim, die in het Antwerpen van 1997 het levenslicht zag, kende een grote sprong in zijn bekendheid door zijn rol als Vince Dubois in de Ketnet-serie ‘#LikeMe’. Daarna ging het allemaal razendsnel. Van het presenteren van The Voice Kids (VTM) tot zijn deelname aan de kijkcijferhit ‘The Masked Singer’ (VTM). Daar wist hij kijkend Vlaanderen wekenlang in de ban te houden als ‘Leeuw’.

Maksim Stojanac

Vaste waarde in de hitparades

Vanaf dan was hij een vaste waarde in de hitparades met achtereenvolgend ‘Onder Invloed’, ‘Dat Hadden Wij Moeten Zijn’ en ‘Leef voor jou’. Ook zijn laatste nieuwe ‘Ik Wil Dat Je Liegt’, samen met de Nederlandse Hannah Mae, gaat hard in de Lage Landen. Ook als acteur is Maksim tegenwoordig voor de camera te vinden in Vlaamse en Nederlandse fictie. “Met Maksim halen we een natuurtalent binnen. Hij past perfect in onze zenderstrategie en het rijtje van echte toppresentatoren die we reeds aan boord hebben. Denk maar aan Saartje Vandendriessche, Evy Gruyaert, Charlotte Leysen, Katja Retsin, Luk Alloo en onze andere schermgezichten.” Aldus Krijn Jonckheere, Head of Media bij Proximus. “Stiekem ben ik toch blij dat hij koos voor een carrière voor de camera’s en niet als topvoetballer (lacht). Pickx+ brengt de betere series, topfilms, grote evenementen, sport en eigen producties.

Maksim één van de vaste waarden

En in die eigen producties zal Maksim één van de vaste waarden worden en zal hij zelfs wekelijks op de zenders te zien zijn. Binnenkort maken we de eerste programma’s bekend waarin hij aan het werk te zien zal zijn, maar we kunnen nu al verklappen dat je niet lang zal moeten wachten. Al over enkele weken staat hij voor de Pickx+-camera’s.” “Het was al een tijdje geleden dat ik nog aan presentatiewerk toekwam. Daarom vind ik het mega cool om nu opnieuw te mogen presenteren bij Pickx+. Het grote aanbod muziek en sport leunt volledig aan bij mijn eigen interesses dus wat dat betreft zijn Pickx + en ik zeker een goede match!” – Maksim Stojanac Op dit moment worden de puzzelstukjes van het najaar gelegd en wordt het uitzendschema verfijnd. Wat wel reeds duidelijk is, is dat Maksim één van de drie leading presentatoren zal zijn van een groots opgezet spektakel. Daarover later deze week meer!

Maksim Stojanac met gekleurde trui

Foto’s: House Of Entertainment.